Нові велодоріжки та смуги мають з’явитися у Хмельницькому (ВУЛИЦІ)

Нові велодоріжки та смуги мають з’явитися у Хмельницькому (ВУЛИЦІ)
Ілюстративне фото
  • Маршрутів для велосипедистів у Хмельницькому останніми роками побільшало.

  • Тепер же їх планують додати ще на ряді вулиць міста.

  • Дізнавайтеся, де саме.

На вулицях Хмельницькому можуть з’явитися нові велодоріжки та велосмуги. Загалом їх має додатися 15, а на окремих дорогах також мають облаштувати парковки. Управління комунальної інфраструктури вже замовили проєкт змін до схем організації дорожнього руху. Вартість виготовлення документації оцінили у 300 тисяч гривень. Така дані є у системі електронних закупівель «Prozorro».

У технічному завданні вказано, на яких саме вулицях проєкт має передбачати зміни організації руху:

  • Відео дня
    /li>

Підрядник має погодити розроблені схеми організації руху з управління комунальної інфраструктури та з управлінням патрульної поліції. Зміни будуть реалізовуватися не відразу, а з часом, тобто проєкти змін замовляються «на перспективу». Такий висновок можна зробити з заявлених обсягів робіт.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Читач38

    А що вже перемогли? Це найперша необхідність?  А якщо саме цих грошей не хватить воїнам для перемоги.  Складається таке враження, що комусь у міській владі терміново треба віддавати борги, а віддавати може тільки з розпилу бабок на  непотрібній плитці.
  • Роганська Людмила

    Бажано між велодоріжками та пішохідними робити перегородження (невисока перегорода або газон).
    А на Трудовій там є доріжка (на фото)

    Роганська Людмила reply Роганська Людмила

    Рита Титаренко а коли є на Прибузькій, в парку Чекмана, Козацькій, Мельникова чи на Ст Шосе пішохідна біля велодоріжки (нічим не гірша) - теж погано нею йти?
    На проспекті - ну нехай гірша (і то це стосується переважно мокрої погоди)

    Рита Титаренко reply Роганська Людмила

    Роганська Людмила ! Шановна Людмила! Не перегородкі треба робити, а таку пешохідну доріжку, щоб, по ній хотілося йти, а не переходити на велодоріжки, бо, там добре ходити! Тому і з візками жінки з дітьми гуляють по велодоріжках, люди гуляють, ходять! Так! Це є проблема, але, її можна розрізнити тільки порівнянням!
  • Юрій Михайлович

    васько з непомитою головою та дружбан шашко який картавий-війна в УКРАЇНІ закінчилась????????Чи тлимаймо стлій?????🤬🤬🤬
  • Рита Титаренко

    Велодоріжки це добре, але, приведіть в порядок двори багатоповерхівок! Ось наш двір привели в порядок, зробили гарну парковку для авто і тепер наші водії страждають від того, що не мають куди ввечері поставити свої авто! Чому? Тому, що сусідні двори немають парковок і всі занадилися в наш двір! Що робити? Закону на це немає! Тому пропоную привести двори багатоповерхівок в порядок, тобто зробити в них автопарковки! Або, підкажіть, як поступити водіям з нашого будинку, коли немає ніякого закону про такі ситуації!

    Рита Титаренко reply Рита Титаренко

    Роганська Людмила! Як спонукають? Це ж парковкі у дворах  зробити треба, аби, водії не шукали де поставити машину по сусідніх будинках! А, скільки конфліктів є на цій почві! Тай і під'їзді шляхи до будинків яма на ямі! Це влада не бачить? Хай частіше заглядають у двори багатоповерхівок! Люди їх для того вибирали,щоб, ця влада, місцева, дбала про мешканців!  Нам вони зробили, дякуючи де- яким людям з нашого будинку, які їхні пороги оббивали, щоб наш двір привели в порядок!

    Роганська Людмила reply Рита Титаренко

    Рита Титаренко так можливо нові парковки спонукають тільки більший потік машин?

keyboard_arrow_up