Поблизу Красилова у сніговому заметі патрульні "упіймали" п'яного водія

Поблизу Красилова у  сніговому заметі  патрульні "упіймали" п'яного водія
  • Автомобіль "Renault" з'їхав у кювет та застряг в снігу.
  • Під час перевірки авто, виявилося, що і водій і пасажир п'яні.
  • Чоловіки ледь стояли на ногах та розповідали, що автівка не їхня й вони в ній лише сидять.
  • На 51-річного водія патрульні склали протокол. 

Інцидент стався вчора, 12 лютого. Під час патрулювання на автодорозі Н03 “Житомир – Чернівці”, поблизу села Мацівці, поліцейські помітили автомобіль "Renault", який з’їхав у кювет та застряг.

В автівці застали двох чоловіків, від яких відчувався різкий запах алкоголю. Як зазначили у патрульній поліції Хмельницької області, чоловіки не змогли чітко пояснити, що відбулося й більш того, вони ледь стояли на ногах.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Renault у Хмельницькому на Automoto.ua.

Спочатку ті відбріхувалися, ніби то "Renault" не їхнє, а 51-річний чоловік, який сидів на водійському місці заявив, що він автівкою не керував взагалі. Також він не мав при собі водійського посвідчення. Пройти тест на вміст алкоголю він також відмовився.

Відео дня

"На кермувальника "Renault" патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння та постанову за частиною 1 статті 126 за керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зі штрафом у понад 10 тисяч та без прав: Полонський суд покарав водія, який сів за кермо п'яним

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up