Поліцейський першим на Хмельниччині склав “теорію на права” після самопідготовки

Поліцейський першим на Хмельниччині склав “теорію на права” після самопідготовки
Тут і далі фото Сервісного центру МВС у Хмельницькій області
  • Дмитро Маляренко — курсант університету внутрішніх справ.

  • Він готувався до іспиту самотужки. 

  • А от хмельничанка Віталіна іспит не пройшла, та буде пробувати знову. 

Вчора у майбутніх кермувальників з’явилась можливість скласти теоретичний іспит в сервісному центрі МВС без навчання в автошколі. А вже сьогодні майбутній полісмен першим на Хмельниччині склав “теорію” після самопідготовки. Про це повідомили в Сервісному центрі МВС. 

Дмитро Маляренко сам родом з Охтирки Сумської області. На Хмельниччину потрапив через навчання. Дмитро є курсантом Харківського національного університету внутрішніх справ. Навчається на поліцейського. 

Через активні бойові дії університет вимушено передислокували з Харкова до Кам’янця-Подільського. Тут Дмитро продовжує навчання у безпечних умовах. 

Відео дня

— Про можливість самостійно готуватись чув ще раніше. Слідкував за новинами та вчився, використовував різноманітну навчальну літературу. Сьогодні моя перша спроба стала успішною, —  ділиться своїми враженнями Дмитро.

Також і до Хмельницького сервісного центру МВС звернулась молода дівчина Віталіна. Але їй пощастило менше. 

— Я «засипалась» на останньому запитанні, від якого і залежала  успішність складання іспиту. Засмучена, та буду точно пробувати ще через 10 днів,  — розповідає Віталіна.

Як скласти теоретичний іспит

Для складання теоретичного іспиту необхідно відповісти на 20 питань за 20 хвилин. Під час тесту допускається 2 помилки, якщо більше – іспит не складено. Цей час виділяється для того, щоб кандидат у водії міг краще підготуватися. У майбутніх кермувальників є необмежена кількість спроб для складання теоретичного іспиту.

Для проходження тестування слід звернутися до будь-якого зручного сервісного центру МВС. Там треба взяти талон запису через функціонал е-запис або через термінал сервісного центру МВС.

Із собою мають взяти наступний пакет документів:

Отримати детальну консультацію можна за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію також є на сайті.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Читач90

    Респект всім хто не лінується напружувати мозок і здавати іспити самотужки. Так, переважно не з першої спроби, очевидно що хвилювання дається взнаки.
  • Марина Чесановская

    Так, це цілком реально вивчити теорію самостійно. Син вчився онлайн по відеоурокам і здав іспит з першого разу. Але в червні ще потрібно було бути в автошколі, за теорію оплатили 4000 грн. Бо потрібна була реєстрація в автошколі для здачі іспиту. А тепер те саме (відеоуроки) коштують лише 500 грн, пройшов, впевнений - іди здавай. Це чудово, що прийнято цей законопроект
  • Роганська Людмила

    Дизельгейт
  • Наталия Березовская

    Молодець конечно,але це плачевно ,інші що такі .....і.

keyboard_arrow_up