«Потенційні вбивці»: сотні хмельничан оформили за п’яне водіння

«Потенційні вбивці»: сотні хмельничан оформили за п’яне водіння
П'яний чоловік вкрав "Audi" у свого друга і розбив його. Фото ГУНП.
  • Щодня у Хмельницькій області в середньому оформляють 13 водіїв «під мухою».
  • Через нетверезих за кермом трапляються ДТП.
  • Поліцейські називають таких кермувальників потенційними вбивцями.

Можливість попасти на немалий штраф і позбутися водійського посвідчення лякає не усіх. Щодня поліцейські Хмельниччини оформляють в середньому 13 нетверезих водіїв. Лише з початку серпня таких нарахували уже 342. Кожному з них загрожує штраф від 10 200 до 40 800 гривень і можливість залишитися без права керувати авто на строк від 1 до 10 років.

У звітах поліції про чергового впійманого п’яного називають таких «потенційними вбивцями». У доказ такого формулювання можна слугують смертельні аварії і ДТП з постраждалими. Для прикладу наведемо випадки, які трапилися за останній місяць:

  • Резонансна ДТП із екс-директором департаменту освіти Хмельницької міськради Романом Миколаївим. У ній загинули дві людини і четверо травмувалося. У крові водія виявили 0,61 проміле при допустимій нормі 0,2 проміле.
  • П’янющий водій «ВАЗу» вилетів на зустрічну смугу руху в Полонському районі і врізався і інший легковик, який від зіткнення злетів у кювет і перекинувся. Наслідок – троє постраждалих.
  • Вулицями Хмельницького катався п’яний таксист. Він на Толстого врізався в «Subaru». Результат тесту на стан сп’яніння – 1,56 проміле. На щастя, пошкоджень зазнали лише автомобілі.
  • П’яний хмельничанин на «Citroen» влетів у заправку, збив стовп і зник з місця аварії. Причому, автомобіль залишив і втікав «на своїх двох». У залишену посеред дороги автівку згодом врізалася інша.
  • Не встиг потрапити в аварію п’яний водій, який сів за кермо рейсового автобуса. Перед тим, як він рушив, пасажири помітили ознаки сп’яніння і виклик акали поліцію.
     

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up