Проїзд у громадському транспорті Хмельницького хочуть підняти в березні. За чи проти? (ОБГОВОРЕННЯ)

Проїзд у громадському транспорті Хмельницького хочуть підняти в березні. За чи проти? (ОБГОВОРЕННЯ)
  • Хмельницькі перевізники просять підвищити вартість проїзду до 4,50. Переконують - тариф, який зараз діє, не покриває витрат. 
  • Якщо запропоновані розрахунки схвалять хмельничани, то проїзд подорожчає в березні.  

   

Про подорожчання проїзду, нагадаємо, хмельницькі перевізники заявили журналістам vsim.ua в кінці грудня. Нарікали на нерентабельність. Попередньо хотіли підняти тариф до 5 гривень в маршрутках і автобусах.

А вчора, 10 січня, на сайті міської ради оприлюднили проект рішення, де встановлені нові тарифи:

  • 2.50 грн за одну поїздку в тролейбуусі 
  • 4,50 грн. за одну поїздку автобусом
  • 4,50 грн. за одну поїздку а маршрутці 

Новий тариф на проїзд мають погодити на засіданні виконкому. А поки що, до 10 лютого, приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб в письмовому вигляді  за адресою: м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12, тел. 79-55-25, 79-55-77. Електронна адреса – [email protected].

Відео дня

Друзі, як вам запропоновані тарифи? Думками діліться у коментарях 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (38)
  • Сергеева Валерия

    Блін, вони що єб......ся .....
  • Варшавський Сергій

    3.5грн збитково ? то я так розумію всі маршрутки то якісь благодійний фонд ? якщо збитково, то закривайтесь, здавайте ліцензії, продавайте оті корита на колесах на металобрухт і йдіть на роботу за 2000грн в місяць.

    Андрій reply Варшавський Сергій

    А чого ніхто не створює петицій щоб не підіймали ціни на продукти харчування, речі? Кому дорого, є тролейбуси, в яких, до речі, також проїзд підіймається. В Одесі ще 10 років разад проїзд коштував 4 грн і нічого.
  • Андрій

    За проїзд у залізній смердячий труні - 4,50, та ну вас нах... То вже скотство...

    Сергій reply Андрій

    Так ніхто не заставляє! Але як на раково тролейбуси не їздили, то чогось всі в маршрутки йшли. Людям треба добиратись, і вони будуть їздити.
  • Любар Света

    На сайті електронних петицій Хмельницького внесли пропозицію щодо не підняття цін на вартість перевезення пасажирів у маршрутних таксі. Давайте його підтримаємо. У разі набрання відповідної кількості голосів міська рада буде зобов'язана непіднімати тарифи на проїзд







    http://e-dem.in.ua/khmelnytsky/Petition/View/589

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up