П’яний хмельничанин тікав від патрульних після ДТП (ВІДЕО)

П’яний хмельничанин тікав від патрульних після ДТП (ВІДЕО)
  • Патрульні побачили аварію на Бандери.
  • Винуватий водій почав тікати від поліцейських.
  • Водій виявився п’яним і без посвідчень. Права на водіння його позбавив суд.

Екіпаж патрульних проїжджав вулицею Бандери і стали свідками ДТП. Водій «Volkswagen Transporter», який був винуватцем, почав тікати. Доганяли його 5 хвилин. Коли автомобіль зупинили, чоловік вибіг і знову почав тікати.

Патрульні затримали 37-річного чоловіка і провела тест на вміст алкоголю. «Драгер» показав 1,33 проміле, що майже в сім разів більше норми. Це сталося 28 червня.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Volkswagen у Хмельницькому на Automoto.ua.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Згодом поліцейські встановили, що даний чоловік більше 10 раз попадався п’яним за кермом. Три останніх випадки сталися за минулий рік. Востаннє був оштрафований на 40800 гривень. Також його позбавили водійських прав.

На чоловіка очікує суд, який визначить міру покарання. Він відповість за ДТП без потерпілих, втечу від правоохоронців, водіння без посвідчення і в нетверезому стані. Про це повідомляють в патрульній поліції Хмельницького.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Michael Dieselstar

    Потом от таких  алкашей страдают нормальные люди. Выпил - возьми такси. Теперь ему будет пипец
  • alexandr angel

    На що сподіваються втікачі ? Що в пріуса бeнзин закінчиться ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up