Ремонт за 22 мільйони. Скандальна фірма завершила ділянку дороги Ярмолинці-Сатанів

Ремонт за 22 мільйони.  Скандальна фірма завершила ділянку дороги Ярмолинці-Сатанів
  • Ділянку дороги через Городок, яку ремонтували більше двох місяців, здали.
  • Водії вже можуть оцінити виконані роботи.

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області звітує про відремонтовану дорогу державного значення Р-50 “Ярмолинці-Сатанів”. На ділянку, протяжністю 4 км, що пролягає через Городок, пішло 22  мільйони гривень. Це кошти від перевиконання митних платежів.

Підрядник, окрім нового асфальтобетонного покриття, мав влаштувати перехідно-швидкісні смуги, з’їзди, автобусні зупинки та посадкові майданчики.

Роботи виконувало ПАТ «Хмельницьке ШБУ-56». До слова, в період з 2013 по 2016 рік фірма активно ремонтувала дороги в Хмельницькому на загальну суму у 122 мільйони гривень. Якщо підрахувати, то вигравала кожен третій тендер на капремонт у місті - 16 із 45 тільки у 2016-ому.

Відео дня

Фірмі ШБУ-56 також дали 12 мільйонів з бюджету міста на ремонт вулиці Свободи, який зараз триває. А також ремонтує об'їздну дорогу державного значення поблизу Дунаєвець

ШБУ-56 пов’язують із нардепом Сергієм Лабазюком. Хоч за даними YouControl, підприємство зареєстроване на жительку Чернівців Галину Ставчинську.  Директором “Хмельницького  ШБУ-56” числиться Максим Волосінчук. 

Нагадаємо, що у грудні 2016 року співробітники СБУ та Генпрокуратури  проводили обшуки на ПАТ “Хмельницьке ШБУ-56″ і ПП “Аграрна компанія 2004″.  Правоохоронці викрили багатомільйонне розкрадання бюджетних коштів. 

 

 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола Вінник

    То як там дорога? Де реальні фотки перехідно-швидкісних смуг, з’їздів, автобусних зупинок та посадкових майданчиків?  Які претензії до фірми-підрядника?  

    Стаття ні про що, як і більшість статей у ВСІМки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up