Ще один чиновник Хмельницької міськради попався п’яним за кермом

Ще один чиновник Хмельницької міськради попався п’яним за кермом
Фото із сторінки Євгенія Середи у Фейсбук.
  • Головний спеціаліст відділу оренди та продажу землі Євгеній Середа їздив “під мухою”.

  • Чиновника зупинили патрульні. Суд визнав його винним.

  • Чоловік сплатить штраф і залишиться без прав на рік.

Уже не вперше чиновники Хмельницької міської ради попадаються нетверезими за кермом. За п’яне водіння оформляли секретаря міськради Михайла Кривака. Визнав, що пив перед тим, як сісти за кермо, і екс-директор департаменту освіти і науки Роман Миколаїв. Обоє керували службовими автівка.

І тут знову. На цей раз попався Євгеній Середа. 38-річний чоловік працює головним спеціалістом у відділі оренди та продажу землі управління земельних ресурсів та земельної реформи департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів.

Відео дня

Ще 5 травня цього року о 21:15 Євгенія Середу на Купріна зупинили патрульні. Поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов тест на “Драгері”. Він підтвердив, що чоловік був “під мухою” - 1,6 проміле. Керував чиновник “ЗАЗ-DAEWOO” 2006 року випуску, який належить йому згідно з його декларацією про доходи.

Судове засідання стосовно правопорушення за частиною 1 статті 130 відбулося 18 червня. На ньому чиновник визнав свою вину. Тому суддя Оксана Данькова вирішила, що чоловік має сплатити 10 200 штрафу, його позбавили права керувати транспортними засобами на 1 рік.

Нагадаємо, визнали винним у п’яному водінні секретаря міськради Михайла Кривака. Чиновник подав апеляційну скаргу, розгляд якої триває. Визнав, що сідав за кермо після вживання спиртного і екс-головний освітянин Хмельницького Роман Миколаїв, якого судитимуть за смертельну ДТП із двома загиблими і п’ятьма постраждалими.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрій Украінець

    1.6 проміле-молодець, настоящий козак!
  • Олександр Кропивний

    Таке враження, що в міській раді працюють одні алкоголіки.
  • Мастер Автополив

    И тут Путин успевает хлопцю в гарной вышиванке налить. Проклятие какое-то прямо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up