Скільки штрафів виписали інспектори з паркування і коли їх стане більше

Скільки штрафів виписали інспектори з паркування і коли їх стане більше
Фото з архіву редакції
  • За вісім місяців роботи інспектори принесли бюджету 1,8 мільйона гривень.

У Хмельницькому завершили приймання документів від кандидатів на посаду інспектора з паркування. Стежити за порядком на вулицях міста виявили бажання дев’ять людей.

Нагадаємо, що серед вимог були такі:

  • Відео дня
    /li>

При цьому стажу роботи не вимагали.

До кінця цього тижня, тобто щонайпізніше 10 червня, визначать дату проведення конкурсу. Про це сьогодні, 8 червня, журналісту vsim.ua розповів виконувач обов’язки начальника управління транспорту міськради Сергій Шепурев.

На конкурсі серед дев’яти кандидатів оберуть двох. Після цього для них проведуть навчання, яке триватиме орієнтовно два тижні. Також майбутніх інспекторів забезпечать необхідним обладнанням та формою. Від проведення конкурсу до початку роботи нових інспекторів пройде орієнтовно місяць.

Зараз в інспекції з паркування є два працівники, які працюють «у полі». Таким чином після проведення конкурсу та навчання їхня кількість зросте удвічі. Це дозволить охоплювати контролем більшу територію.

Додамо також, що інспекція з паркування почала працювати у Хмельницькому у вересні минулого року. Відтоді й до 31 травня, а це приблизно вісім місяців (після 24 лютого інспекція не працювала близько місяця), результати її роботи такі:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вова Вова

    Незрозуміло а патрульна поліція вже не може штрафувати? Де не подивишся стоять патрульні чи проїжджають  а рядом припарковані машини з порушенням а їм байдуже. Скоро навіть по тротуарах буде пройти не можливо, як не машини припарковані  так " літають" велосипеди, єлектросамокати і т. д. І ніяка поліція зауваження не робить, а ящо пішоход йде по велодоріжці так поліція робить зауваження, а  самі велосепидисти І мат поза мат мол чому ти тут ходиш. Є законодавство, на велосипедах , самокатах їздити по велодоріжці Якщо її не має по дорозі, то у чому проблема не їздити тротуарами?  А на рахунок парковок якщо людина шукає де припаркквати без порушень то вона знайде, но в нас не можуть пройти 100 - 200 метрів пішки, була б можливість і в магазин машиною заїхали. І тільки така особа каже що немає парковок.
  • Олександр Трембовецький

    Не штрафи потрібно збирати а парковок більше створювати
  • Маша Леонова

    На війну йдіть там ваше..........

keyboard_arrow_up