Смертельна ДТП під Хмельницьким: 28-річний водій помер на місці події

Смертельна ДТП під Хмельницьким: 28-річний водій помер на місці події
  • Водій автомобіля «Пежо Біпер» не впорався з керуванням і злетів з дороги біля Лісових Гринівців.
  • Чоловік загинув на місці події, а пасажир отримав числення забої тіла.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 лютого, о 19.30.

28-річний хмельничан рухався по автодорозі «Хмельницький-Рівне», неподалік від села Лісові Гринівці. Він керував автомобілем «Пежо Біпер». У транспортному засобі також їхав 24-річний житель села Бахматівці.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Opel в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

За інформацією прес-служби ГУ НП у Хмельницькій області, водій не обрав безпечної швидкості руху і втратив контроль над керуванням.

Відео дня

Авто знесло з дороги на узбіччя, після чого воно врізалося у бетонні плити.

Внаслідок аварії водій отримав травми, несумісні з життям - він помер на місці події. Його пасажир також травмувався - у нього множинні забої тіла, проте від госпіталізації чоловік відмовився.

Правоохоронці з'ясовують деталі аварії.

Це вже не перша аварія за останню добу. Масові ДТП, через які травмують і водії, і пасажири спричинені погіршенням погодніх умов в окремих випадках, в інших - неуважністю водіїв. Через те, що 8 та 9 лютого Хмельниччину засипає снігом, в автопригоди потрапляють все більше водіїв. Тому і рятувальники, і поліцейські закликають бути обачними та уникати далеких поїздок в негоду.

Читайте також: У Славуті ""ЗАЗ" врізався в "Опель": двоє людей постраждали
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up