Судитимуть водія, через якого в ДТП загинула 79-річна жінка

Судитимуть водія, через якого в ДТП загинула 79-річна жінка
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Аварія сталася внаслідок зіткнення вантажівки та автомобіля.

  • Ще трьох пасажирів, серед них був 9-річний хлопчик, госпіталізували.

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася 3 серпня в Новій Ушиці. Близько 10:15 не розминулися вантажівка та легковик. Фурою «DAF» під керував 39-річний хмельничанин. За кермом автомобіля «ВАЗ 21063» перебував 57-річний житель села Мала Стужка.

У результаті ДТП 79-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ» від отриманих травм загинула на місці події. Водій та ще троє пасажирів легковика: 9-річний хлопчик, його 30-річна мама та 56-річна жінка — отримали травми різного ступеня важкості. Їх усіх госпіталізували до медичних закладів.

Наразі слідчі вже закінчили досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Сьогодні, 21 вересня, матеріали передали до суду. Щоправда, поліція не зазначає хто саме із водіїв винен в скоєнні аварії. 

Відео дня

Невдовзі винуватець постане перед судом. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up