Судове засідання у справі Гамалія знову перенесли: причина

Судове засідання у справі Гамалія знову перенесли: причина
Фото зі сторінки molbuk.ua
  • Це вже друге засідання, яке перенесли.
  • У суд не з’явився адвокат.  

У четвер, 18 травня, в Першотравневому районному суді Чернівців мали слухати справу про нетверезе водіння ексначальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія.

Однак засідання довелося перенести на поки невідому дату, повідомляє molbuk.ua.

Це вже друге засідання, яке переносять. Перше, 2 травня, не відбулося через хворобу Гамалія.

Відео дня

На друге, 18 травня, Гамалій з’явився, а його адвокат - ні. Пояснив, що перебуває на попередньому слуханні в апеляційному суді.

Гамалія акцентував суду: про те, що захисник не зможе прийти на слухання, йому стало відомо годину тому. Колишній голова Хмельницької ОВА попросив, щоб справу розглядали лише за участі адвоката. Тож, слухання знову перенесли.

Нагадаємо, 11 березня, патрульні зупинили колишнього керівника Хмельницької ОВА у Чернівцях під час комендантської години. Він перебував за кермом у нетверезому стані. Правоохоронці склали на нього протокол за 130-ю статтею КУпАП та забрали автомобіль на штрафмайданчик.

З’ясувалося, що напередодні затримання Гамалій був у ресторані «Діверсо» разом із начальником внутрішньої безпеки обласної поліції Віталієм Онуляком та «контрабандистом», що в списку санкцій — Олександром Єремійчуком. Уже після застілля вони взяли з собою двох дівчат та сіли у два авто. Плани на вечір порушили патрульні. Більше про це читайте в матеріалі Гамалій, п'янка, звільнення: ексклюзивні деталі скандалу.

15 березня Зеленський підписав указ про звільнення Гамалія з посади голови Хмельницької ОВА. Підставою стала подана ним заява.

Журналісти vsim.ua декілька разів зверталися за коментарем до Сергія Гамалія, проте ні на дзвінки, ні в соцмережах він так і не відповів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (65)
  • Irina Farafonova

    Один хворий,а другій медаль!Маразм !!!!
  • Майя Дмитрук

    Дайте йому тисячу гривень зарплати товін буде судити
  • Валентина Полівода

    Тільки в Бахмут
  • Валентина Полівода

    Таких не наказують

keyboard_arrow_up