Транспортна реформа: тимчасові маршрутки по Кармелюка працюватимуть ще місяць

Транспортна реформа: тимчасові маршрутки по Кармелюка працюватимуть ще місяць
  • В управлінні транспорту і зв’язку думають, що робити із маршрутками до «Трьох ведмедів».
  • Найближчим часом продовжать курсувати автобуси 29а і 49а.
  • У майбутньому вулицю Кармелюка з містом можуть сполучити іншими маршрутами.

Транспортна реформа у Хмельницькому триває. Після введення в дію нової схеми руху громадського транспорту наприкінці 2017-ого, вона уже встигла зазнати змін. Зокрема, відмінили маршрут №31, який йшов від «Трьох ведмедів» по вулиці Кармелюка до вулиці Свободи й назад. Після кількох днів спостережень, його вирішили відмінити. Як пояснили в управлінні транспорту і зв’язку міськради, він виявився нерентабельним.

Тому у владних кабінетах вирішили тимчасово замінити 31-ий маршрут іншими – 29а і 49а. Вони сполучають Озерну із Катіоном (як 29-ий і 49-ий), але стартують від «Трьох ведмедів» по Кармелюка. Спочатку в управлінні транспорту говорили, що автобуси так ходитимуть до 9 січня включно.

 - Поки дані маршрутки по Кармелюка ходитимуть. Продовжуємо вивчати пасажиропотік. Думаю, протягом січня відбудуться усі корегування по даному сполученню, - каже начальник управління транспорту і зв’язку Хмельницької міськради Сергій Шепурев.

Відео дня

Тому поки маршрутки по Кармелюка (29а і 49а) працюватимуть. В майбутньому їх можуть замінити інші, які ходитимуть за новою схемою. Коли точно це трапиться, поки невідомо. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

  • 49а: Кармелюка, Панаса Мирного, проспект Миру, Бандери, Кам'янецька, Толстого, Львівське шосе, Інститутська, Купріна, Красовського, Чорновола, Шевченка, Старокостянтинівське шосе, проспект Миру, Панаса Мирного, Кармелюка.
  • 29а: Кармелюка, Панаса Мирного, проспект Миру, Старокостянтинівське шосе, Шевченка, Чорновола,Красовського,Купріна, Інститутська, Львівське шосе, Толстого, Кам'янецька, Бандери,проспект Миру, Панаса Мирного, Кармелюка.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Вадим Лукашик

    Ось так має бути у кожному місті України як зробили у Тернополі http://www.rada.te.ua/novyny/65268.html

  • Віта Михалюк

    Сьогодні просто бум((( зранку чекала на старконівському зупинка азс-2 маршрутку 29 або 29а, а їх проїхало 6 штук і жодна не зупинилася, підкажть як на них добиратися  зранку, чоловік поряд прийшо від медтехніки, бо там і на темпі йому не зупинилися???? то де покращення коли в маршрутку не зайти

    довелося їхати на 10 тролейбусі і сідати на водопровідній
  • Татьяна Земляк

    Дуже зручні маршрути 29А та 49А,але дуже довго чекати.Їхала з ринку то пропустила три 29 поки дочекалась 29а
  • Sergii Ptashchuk

    Як зрозуміти те, що тролейбус номер 15 має два різних маршрути: перший - до "Юності,  другий - до автовокзалу номер 2 ??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up