Тролейбуси з Ракового затримаються через ДТП з шістьма авто

Тролейбуси з Ракового затримаються через ДТП з шістьма авто
Фото: Електротранс
  • У Раковому трапилась аварія.
  • Зіткнулися одразу 6 автомобілів.

У понеділок, 21 листопада, з самісінького ранку в обласному центрі сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це інформують у Хмельницькій міській раді. 

Подробиць поки не повідомляють, відомо лише, що аварія сталась на вулиці Трудовій. Через це тролейбуси, які курсують із мікрорайону Ракове, йтимуть із затримкою. 

 

Відео дня

У комунальному підприємстві "Електротранс" повідомляють, що зіткнулися одразу 6 автомобілів. 

Рух тролейбусів по Трудовій відновили о 9.20. 

До слова, за останній час у Хмельницькому це вже 4-й подібний інцидент. Так, на  Тернопільській не розминулись два легковики рівно тиждень тому. Автівки загородили рух громадському транспорту. 

Перед цим, минулого місяця, подібне траплялось тричі. Спершу аварія трапилась у мікрорайоні Ракове. Зіткнулись 2 легковики: "Skoda Octavia" та "Skoda Superb". Вони загородили рух для тролейбусів. Орієентовно впродовж години авто прибрали та рух відновили. 

Згодом повідомили про ще одну ДТП, яка сталась на Катіоні, на розі вулиць Молодіжна-Тернопільська. Щоправда, тут впродовж кількох хвилин вдалося відновити рух.

А ще дорожньо-транспортна пригода сталась неподалік залізничного вокзалу. Тоді також зіткнулися два автомобілі.

Додамо, цього тижня в Україну прискаче черговий південний циклон. Тому очікуються дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця, ожеледь та рвучкий вітер. Синоптики повідомляють, що у понеділок, 21 листопада, можливий і мокрий сніг, і льодяний дощ, і дощ. Температура повітря коливатиметься близько нуля. По області оголосили І рівень небезпечності, жовтий. Зазначають, що ускладнення погоди призведе до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях. Детальний прогноз читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Саша Шпак

    круто

keyboard_arrow_up