Ціни на пальне у Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА)

Ціни на пальне у Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА)
  • Ми дізналися, скільки просять за бензин, газ і дизель, та порахували, на скільки зросли ціни за останні пів року.

У Хмельницькому налічуються десятки заправок, розташованих у різних мікрорайонах міста, а також і на дорогах, які ведуть до нього. Вартість пального на них важлива не тільки хмельничанам з приватними авто, а й бізнесу, перевізниками, державним та комунальним організаціям.

Журналісти vsim.ua перевірили ціни на бензин, дизель та газ на АЗС Хмельницького. Дали перелічуємо середні показники станом на сьогодні, 16 січня, з указання зміни за останні пів року:

 

Ціна, ₴/л

Відео дня

Зміна, ₴

Зміна, %

Бензин А-95

52,05

+5,19

+11,1

Бензин А-92

46,84

+3,84

+8,9

Дизель

50,35

+3,38

+7,2

Газ

27,54

+5,29

+23,8

Як бачимо з таблиці, особливо відзначився своїм зростанням автогаз, додавши в ціні за пів року 23,8%. Решта видів пального також здорожчали, але не так помітно. Однак їхні показники значно більші за рівень інфляції в Україні, який за цей же період склав майже 0,5%.

Серед перевірених нами заправок найнижчі ціни мають «Gaz-line», «Osoil», «ANP», а найвищі — «WOG» та «OKKO». Всі дані переглядайте в інфографіках.

 

 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ігор Ковальчук

    Соб івартість  не велика, це било зелене  оьложило податками і акцищами причому спеціально от того і така ціна. А ви слухайте далі хрюкання іудеїв про путіна.

    Остап reply Ігор Ковальчук

    Ти хоч сам розумієш, що ти тут нагородив?

keyboard_arrow_up