Ціни на АЗС Хмельницького: як змінилися та де дешевше (ІНФОГРАФІКА)

Ціни на АЗС Хмельницького: як змінилися та де дешевше (ІНФОГРАФІКА)
  • Пільги на пальне скасували тиждень тому.

  • Перевірили, як змінилася вартість бензину, дизелю та газу.

З моменту скасування податкових пільг на пальне минув тиждень. Як і прогнозували експерти, ціни на бензин, дизель та газ пішли вгору. Нагадаємо, що у перший «безпільговий» день, 1 липня, вартість зросла у середньому на 43-66 копійок. При цьому на деякі марки пального ціна тоді лишилася незмінною, якщо порівнювати з 30 червня.

Тепер же зростання стало ще більш помітним. Від 30 червня воно склало у середньому 1,39-2,74 гривні за літр за різними видами пального. Теперішні середні ціни та динаміку дивіться у таблиці.

Вид пального

Відео дня

Середня ціна 7 липня, ₴/л

Зростання від 30 червня до 1 липня, ₴/л

Зростання від 30 червня до 7 липня, ₴/л

бензин А-95

46,86

+0,43

+1,84

дизель

46,97

+0,66

+2,74

газ

22,25

+0,60

+1,39

Якщо розглянути кожен вид пального, то зростання цін на бензин А-95 за тиждень склало від 0 до 4 гривень. Незмінною лишилася вартість на АЗС «Авіас Плюс» на Трудовій.

Зростання цін на дизель склало від 0 до 5,5 гривні. При цьому АЗС «WOG» та «OKKO» 1 липня різко скинули вартість преміуммарок — на 7,51 гривні. Однак відтоді вона зросла на 3,5 гривні. Незмінною лишилася ціна на дизель на АЗС «Авіас Плюс».

Вартість газу зросла на 1,4-2 гривні. Заправок, які лишили вартість незмінною з 30 червня, немає. Зараз літр газу коштує від 21 гривні, хоча 30 червня можна було знайти за менш як 20 гривень. Поточні ціни на кожній АЗС та різницю з минулою п’ятницею переглядайте в інфографіці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Иван Галушка

    Так так ми пам'ятаємо  як бензин спеціально сховали і брехали що дефіцит щоб підняти ціну ,на кородоні з польщею стояли бензовози   і бігали якісь сбушники та військові і погрожували всім хто знімає на телефон ті бензовози, які спеціально не впускали в Україну.

keyboard_arrow_up