У червні всі маршрутки і тролейбуси будуть в «Dozor City», - заступник Симчишина

У червні всі маршрутки і тролейбуси будуть в «Dozor City», - заступник Симчишина
  • Майже четвертий рік рух міського транспорту можна відслідкувати за допомогою «DozoR City».
  • Хмельничани давно нарікають, що додаток показує не всю інформацію. 

Чимало хмельничан користуються DozoR City, де відображаються тролейбуси, маршрутки і автобуси. Таким чином можна відслідкувати рух транспорту – через скільки той чи інший прибуде на зупинку. Хмельничани давно почали нарікати на те, що додаток часто підводить  - або показує неправильну інформацію або взагалі не відображає всі маршрути. 

У міській раді запевнили, що вже в червні увесь транспорт з’явиться в додатку. Про це сказав заступник міського голови Микола Ваврищук. За його словами, з перевізниками вже провели необхідну роботу. Наразі тривають необхідні налаштування. 

"В червні все повинно відновитися і всі транспортні засоби будуть показуватись в «Dozor City». Зі всіма перевізниками проведено роботу. На жаль, через деякі причини частина транспортних засобів вийшла з «Dozor City», але з 1 червня вони всі мають з'явитись. Тоді буде легко контролювати, де вони і як рухаються", - зазначив заступник мера. 

Відео дня

Також за словами Миколи Ваврищука, з 1 червня за допомогою додатку зможуть контролювати всі вечірні рейси міських перевізників. Адже хмельничани не раз скаржились на те, що водії систематично порушують графіки. В разі виявлення таких фактів, в міськраді будуть говорити про розірвання договорів з такими перевізниками. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Подфигурная-Лебеденко Светлана

    Ще б контролювали би до якої години вони їздять. Вчора 14 травня вечері з 21.00 до 22.20 чекала щоб хоть що б їхало на гречани ні тролейбуси ні одної маршрутки  з центру. Людей на зупинці було дуже багато(десь приблизно з 50 чоловік) і всі на гречани. На інститутську, тернопільську,на львовське в дубове все їде а в гречани нічого то тим вигідно їздити а на гречани ні. То як контролюється рух транспорту і ким. Чим добиратися як доїхати?

    Анастасия Васильева reply Подфигурная-Лебеденко Светлана

    Подфигурная-Лебеденко Светлана повірте, це не тільки у гречани, щодня їду з Інститутської на заготзерно після 21.00, теж саме
  • Виктор Молодовский

    Саме комфортне мiсто.
  • Виктор Молодовский

    Саме комфорне мicто.
  • Александр Олейников

    краще б систему кондиціювання встановили
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up