У хмельницьких тролейбусах не працює безготівковий проїзд. Яка причина?

У хмельницьких тролейбусах не працює безготівковий проїзд. Яка причина?
  • В “Електротрансі” просять розраховуватися за проїзд готівкою. 

  • А застосунок DozorCity працює зі збоями. 

Атака на мобільного оператора “Київстар”, яка трапилась минулого тижня, сколихнула чи не всю країну та зачепила підприємства Хмельницького. Ми розповідали, що масштабний збій призвів до ускладнень роботи “ПриватБанку” та “Монобанку”. А в “Хмельницькобленерго” виникли технічні роботи на онлайн сервісах — не працювали офіційний сайт товариства та зовнішня електронна пошта. 

У понеділок, 18 грудня, ще одне підприємство Хмельницького повідомило про збої у роботі. В “Електротрансі” заявили, що в тролейбусах не можна оплатити проїзд безготівковим способом. 

— Київстар, на жаль, ще не до кінця відновив роботу мобільного інтернету, і ситуація у роботі обладнання, сертифікованого на здійснення безготівкової оплати проїзду, досі проблемна, — йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Наразі у тролейбусах є збої у роботі валідаторів та платіжних терміналів для здійснення онлайн-оплати за проїзд. Також часто неможливо скористатися е-квитком чи банківською карткою. Відтак, в “Електротрансі” просять пасажирів поки розрахуватися за проїзд готівкою. 

Також досі нестабільна робота мобільного додатку DozorCity. У застосунку тролейбуси та автобуси періодично пропадають зі зв'язку через проблеми із вивантаженням даних із трекерів.

— Як тільки будемо мати офіційну інформацію від президента “Київстару” - одразу повідомимо, — обіцяють на підприємстві. 

Нагадаємо, над відновленням всіх сервісів “Київстару” досі працюють. Станом на 18 грудня оператор відновив такі послуги:

  • відновили доступ до послуг SMS, в тому числі — у роумінгу

  • доступний голосовий зв'язок та мобільна передача даних

  • починаємо відновлювати доступ до M2M для бізнес-клієнтів

  • Київстар ТБ працює і надає безкоштовний доступ до платформи, поки ліквідуюь наслідки. Навіть для неавторизованих користувачів

Також в “Київстарі” заявили, що нарахують бонуси та компенсації тим, хто не міг користуватись послугами зв`язку через хакерську атаку, після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг. А СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на «Київстар» одразу за вісьмома статтями Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Anyuta Kut

    Чудова рекомендація. Але спочатку шоферам тролейбусів варто повторити математику. Решту з 200 грн правильно давати вони не вміють. І спокійно не додають 100 грн решти. Це їх такий спосіб підняти собі з/п.
  • IGOR

    Всё через 5 точку... Если не можете нормально реализовать систему электронной оплаты, верните кондукторов и не морочьте людям голову...
  • Демид Барыш

    Нашёл как-то еврей кошелёк на дороге. Смотрит в него, а там не хватает.....)))))))
  • Олександр Лещук

    Ой !!!!
    А що такое ???
    Іріна Лебедь самоліквідувалась?
    Що то за суіцид коментарний ?

keyboard_arrow_up