У Хмельницькому демонтують самовільно встановлені загородження (АДРЕСИ)

У Хмельницькому демонтують самовільно встановлені загородження (АДРЕСИ)
Фото з архіву редакції
  • Десять об’єктів за шістьма адресами підлягають демонтажу.

  • Дивіться перелік.

У Хмельницькому запланували демонтувати самовільно встановлені споруди — шлагбауми, бетонні блоки, напівсфери, паркувальний бар’єр, навіс та гараж. Загалом йдеться про десять об’єктів за шістьма адресами. Така інформація є у проєктах рішень виконкому, які опубліковані на сайті міської ради. Там ще мають їх розглянути та затвердити.

Далі перелік адрес та об’єктів, які мають демонтувати:

  • Відео дня
    /li>

Нагадаємо, що позаминулого тижня стіну Хмельницького СІЗО з боку вулиці Кам’янецької почистили від реклами. Такою була домовленість між керівництвом установи та міською владою. Надалі її мають привести до охайного вигляду. Більше про це можна дізнатися з окремого матеріалу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач61

    Перемоги 8/2 багато гаражів,дитячий майданчик "забитий"машинами,дітям  де гратися на стадіоні ,який  загадженний лайном від собак,яке власники тварин не прибирають,повно сміття,мабуть,стадіон вже давно продали під забудову,але господаря там як не було,так і не має,чому не перевірять власників тих гаражів?
  • Віталій Українець

    Перекрита вул.Завадського в районі ЗОШ 15 металевим шлагбаумом ще з 90х.

    По Молодіжній в пятиповерхівках є блоки які заважають проїздам!
  • Kristina Tcach

    Цікаво, а демонтують всі незаконно створені....споруди чи тільки деякі? Але щось мало віриться, що відповідні структури цю процедуру чесно провели. Напевно мають кучу скарг на незаконні будування...., а ...а, що , а нічого ) ))
  • Marina Trofimchuk

    Дійсно, коли будуть демонтувати ворота і чужі септики з державних проїздів, які заважають іншим жителям , а чужі септики зроблені так, що сусідам витікають на подвір'я, а благоустрою м.Хмельницького всеодно. Адже працівникам благоустрою м.Хмельницького на подвір'я не протікає і нічого не заважає, а заробітня плата капає щомісяця.

keyboard_arrow_up