Зупинка за 1,87 мільйона на Кам’янецькій: дізналися деталі проєкту

Зупинка за 1,87 мільйона на Кам’янецькій: дізналися деталі проєкту
Скріншот з сайту Карти Google
  • «Кишеню» з посадковим майданчиком мають облаштувати до кінця вересня.

  • Дізналися, що зміниться у маршрутах громадського транспорту з відкриттям зупинки.

У Хмельницькому на вулиці Кам’янецькій облаштують нову заїзну кишеню з зупинкою громадського транспорту. Вона має з’явитися біля будинку побуту «Південний Буг» ближче до вулиці Прибузької. Обслуговувати зупинка повинна транспорт, який рухається з боку Виставки у бік центру.

Журналісту vsim.ua вдалося дізнатися, як буде змінений рух громадського транспорту з відкриттям зупинки. Інформацію надало управління комунальної інфраструктури у відповіді на запит. Отож, буде закрита зупинка «Героїв Чорнобиля» (напрямок руху до центру міста).

Крім того, буде знову відкрита зупинка «Вулиця Староміська» («Юність»). На ній зупинятимуться тролейбуси №8, №15, №16 та №57, які розвертаються на Староміській. Нині вони зупиняються на зупинці «Героїв Чорнобиля», яка, як було вказано вище, буде закрита.

Відео дня

Наразі роботи з облаштування зупинки ще не розпочаті. Однак з часу нашого попереднього матеріалу управління комунальної інфраструктури замовило послуги технічного та авторського нагляду. Вони обійдуться у майже 32 тисячі гривень з податками. Виконавцями будуть комунальне підприємство «Технагляд» та ФОП Москальчук Юрій Никифорович відповідно. Такі дані є у системі електронних закупівель «Prozorro».

Таким чином загалом у майже 1,87 мільйона гривень з податками. Ця сума включає розробку проєкту, експертизу, безпосередньо роботи на майже 1,8 мільйона, технічний та авторський нагляд. Завершити облаштування зупинки мають до кінця вересня цього року, тобто орієнтовно за 2,5 місяця.

Нагадаємо, що угода з підрядником, ТОВ «Гранд Дорбуд», передбачає виконання останнім таких робіт:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Валентина Кміта

    те що треба для бійців на фронті,пораненим в лікарнях і госпіталі вам по барабану.це ясно,скільки вам не кричи,ви чхали на ці призиви до совісті. війна ,це для нас.а те,що іде зима і що там з трансформаторами  ми не знаємо,а що плитку на 100 метрівці будуть класти,нам звітують.чиновники,ау,будете так мародерити,тюрми не минути.все бачим і все рахуєм.
  • Наталія Паршина

    Під час війни чи потрібні такі витрати? А люди збирають на допомогу зсу!
  • Віталій Смертюк

    Може пора не лише писати, а йти та питати...
  • Віталій Українець

    В вересні починаеться пік трафіку .проєкт має бути завершений до 30 серпня 23р.

keyboard_arrow_up