У Хмельницькому запустять маршрут Озерна — Ракове (КАРТА)

У Хмельницькому запустять маршрут Озерна — Ракове (КАРТА)
Ілюстративний колаж
  • Зараз мікрорайони напряму сполучає тільки тролейбус.

  • На автобусному маршруті працюватимуть великогабаритні автобуси.

На нашому сайті регулярно з’являються новини про запуск або зміну тих чи інших маршрутів громадського транспорту. Вони набирають чимало коментарів, а серед них — прохання хмельничан. Зокрема, досить часто містяни скаржаться на погане сполучення мікрорайонів Ракове та Озерна.

Зараз вони напряму з’єднані тролейбусним маршрутом №3. Ходить він не надто часто, особливо у вихідні. Тепер же у міськраді вирішили покращити сполучення за цим напрямом. Чиновники вирішили відновити автобусний маршрут №8, який сполучав Озерну та Ракове, пролягаючи через центр міста.

На сайті опублікований проєкт рішення виконкому, яким пропонується призначити тимчасовим перевізником на маршрут №8 комунальне підприємство «Електротранс». Договір укладуть на три місяці. Надалі має бути проведений конкурс, за результатами якого призначають постійного перевізника. Якщо ж цього зробити не вдасться, знову призначать тимчасового оператора.

Відео дня

На маршруті будуть курсувати великогабаритні автобуси. Про це журналісту vsim.ua розповів виконувач обов’язки начальника управління транспорту міськради Сергій Шепурев. Пролягатиме маршрут №8 такими вулицями:

У зворотному напрямку аналогічно. Маршрут також переглядайте на карті.

Нагадаємо, що «Електротранс» має намір придбати вживані тролейбуси «Skoda», серед яких чотири звичайних та один двосекційний, тобто «гармошка». Сергій Шепурев розповів, що звичайні тролейбуси планують випускати на різні маршрути, а з двосекційним ще не визначилися. Більше про технічні характеристики тролейбусів, які хоче купити «Електротранс», читайте за посиланням.

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (93)
  • IGOR

    Вообще было бы неплохо, если бы по транспортной карте была бы скидка на пересадку. К примеру в течении 45 минут после посадки, пересадка -50%. А то и вообще бесплатно. Тогда бы это решило проблему отсутствия прямых маршрутов.
  • IGOR

    Я думаю было бы резоннее со стороны поликлиники до юности его пускать через ЦНАП. А то получается он идёт со стороны поликлиники до юности без остановки, через перекрёсток Подольская-Каменецкая. Как-то не логично.
  • Женя Панчик

    А їм нормально!!! Ходіть пішки, здоровіші будете!!! Бачите як дбають про людей, роботи немає, той транспорт не потрібний, за кордон теж не можна, а налоги плати і комуналку, а вони собі зарплати підійдуть!!!
  • Galyna Omelchuk

    А якщо проїзд 12 грн.а пенсіонера виганяють,як у *3 * автобусі і їде пустий,то навіщо він?

    максим гриппа reply Galyna Omelchuk

    никто не выгяняет

keyboard_arrow_up