У новорічну ніч в Хмельницькому курсуватимуть тролейбуси

У новорічну ніч в Хмельницькому курсуватимуть тролейбуси
  • В ніч із 31 на 1 січня в місті будуть їздити “рогаті”.
  • Куди й за скільки можна буде доїхати?

Новий рік вже не за горами. Разом із плануванням самого свята постає питання: як і чим можна буде пересуватися містом? Одним із засобів будуть тролейбуси. Як повідомив директор “Електротрансу” Віктор Паламарчук, в новорічну ніч вони будуть курсувати в “святковому вбранні”. Мовляв, збереження новорічного настрою хмельничан буде забезпечено. 

Тож поки містяни під келих ігристого вітатимуть одне одного з Новим роком, вулицями буде їздити чотири тролейбуси. Всі вони курсуватимуть різними маршрутами. Віктор Паламарчук каже, що доїхати можна буде в такі мікрорайони міста: Ракове, Дубове, Озерна і Південно-Західний. 

Вартість проїзду в новорічну ніч, за словами Віктора Паламарчука, буде 3 гривні 50 копійок. Тролейбуси будуть їздити за своїми маршрутами з 00:00 до 06:00. 

Відео дня

Читайте також: Як працюватимуть поліклініки та амбулаторії Хмельницького у новорічно-різдвяні свята

Як будуть працювати банки під час новорічних свят: графік від НБУ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Валерий Герасимович

    А в Гречани чому не будут їхати???
  • Катерина Савицька

    Коли запрацює маршрут тролейбуса   4

    Соросятко, яке любило мандрувати reply Катерина Савицька

    А на хіба?)
  • Riccardo Romboli

    Osservo bene...qui ci allontaniamo dall Italia,ove   nella maggioranza delle città...le "grandi" feste...sono FESTE e basta!

    Хмельничанин reply Riccardo Romboli

    Russian translation please
  • Анна Стракович

    Добрий день.  В новорічну ніч і інші свята  будуть працювати не тільки водії маршрутних транспортів, а і військові, лікарі, пожежники, поліцейскі ,мчс, залізничники, авіатори ітд. Якщо всі ці служби будуть святкувати то що буде? У кожного свій графік роботи , який не залежить від наших бажань ,і тому з відповідальністю треба відноситися до  неї. Звичайно оплата за святкові дні має бути більшою. Бажаю усім здоров'я !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up