У Південно-Західному мікрорайоні вітер повалив дерева на авто та на дорогу

У Південно-Західному мікрорайоні вітер повалив дерева на авто та на дорогу
Фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Одна аварія трапилась у дворі будинку по вулиці Молодіжній. Інша — по Тернопільській. 

Зимова негода, яка активізувалася вночі та не стишується і протягом дня, вже наробила чимало лиха. Рятувальники ще з ночі ліквідовують її наслідки у Хмельницькій області. Про чергову аварію повідомили в управлінні з надзвичайних ситуацій

Близько восьмої години ранку в дворі одного з будинків по вулиці Молодіжній дерево повалилось на легковий автомобіль. На допомогу довелось викликати ДСНС-ників.  Рятувальники зрізали дерево, щоб звільнити з пастки приватне авто.

Не встигли перевести подих, як допомоги потребували водії та пішоходи на вулиці Тернопільській. Тут дерево впало на проїжджу частину та частково паралізувало рух транспорту. Тож рятувальники розкряжували це дерево.

Відео дня

Нагадаємо, зранку неподалік Волочиська в ДТП потрапив рейсовий пасажирський автобус, який їхав із Варшави. В салоні було 23 дорослих та 2 дітей. Внаслідок аварії пасажири отримали травми, читайте деталі у матеріалі Біля Волочиська перекинувся пасажирський автобус. Є постраждалі (ВІДЕО)

Ще одна аварія трапилась на Кам’янеччині. Там з дороги з’їхала карета швидкої допомоги. Виїхати самотужки водій не зміг, тож викликали рятувальників. Читайте про це за посиланням. 

Додамо, що ще вчора в Хмельницькій області та й по всій країні синоптики оголосили штормове попередження. Дорожники Хмельниччини просять водіїв не залишати транспортні засоби біля лісосмуг. Адже через шквальний вітер та налипання мокрого снігу дерева та гілки падають на проїжджу частину та узбіччя. Наразі працівники дорожнього господарства працюють над усуненням наслідків негоди.

Також зазначимо, що негода вже наробила лиха на лініях електропередач. Лише в Хмельницькому відбулись аварійні відключення на 100 вулицях, а в області станом на 11 ранку внаслідок негоди знеструмлено понад 300 населених пунктів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up