Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзд до Польщі. Він курсує через Хмельниччину

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзд до Польщі. Він курсує через Хмельниччину
Фото ілюстративне
  • Потяг матиме зупинку в Шепетівці. 

  • Дізнавайтесь детальний маршрут та де придбати квитки. 

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на новий рейс до сусідньої Польщі. Потяг під номером №93/94 ходитиме за маршрутом Харків — Хелм. У перевізника зазначають, у Хелмі після прибуття поїзда є зручна можливість пересадки на польські поїзди в напрямку Варшави.

Графік та маршрут потяга

Потяг курсує не кожен день, а за особливим графіком. Поїзд вирушатиме з Харкова 17, 19 листопада й надалі з 22 листопада по парних числах. Зворотно рейс вирушатиме 18, 20 листопада та з 23 листопада по непарних числах.

Відео дня

Так, за графіком, денний поїзд Харків — Хелм під номером 93 відправляється зі станції Харків-Пас. о 14.07 і прибуває на станцію Хелм-Головний о 12.35 за місцевим часом,. Загальний час в дорозі — 22 г 28 хв. По дорозі поїзд зупиняється на 9 зупинках. Маршрут потяга 93 Харків - Хелм пролягає по станціям: Полтава-Киівська, Миргород, Лубни, Київ-Пас., Бердичів, Шепетівка, Рівне, Ковель, Ягодин.

Отож, згідно маршруту він має одну зупинку на Хмельниччині — в Шепетівці. 

В зворотному напрямку потяг 94 Хелм - Харків відправляється зі станції Хелм-Головний о 16.00 і прибуває на станцію Харків-Пас. о 13.56 за місцевим часом. Час в дорозі становить менше — 21 г 56 хв. По дорозі поїзд зупиняється на 8 зупинках. Маршрут потяга 94 Хелм — Харків пролягає по таких станціях: Ягодин, Ковель, Рівне, Шепетівка, Бердичів, Київ-Пас., Миргород, Полтава-Киівська.

У перевізника зазначають, що квитки вже можна придбати в застосунку, чат-боті Укрзалізниці та на сайті booking.uz.gov.ua.

Нагадаємо, нещодавно Укрзалізниця запустила 4 нові міжнародні потяги. Деякі з них курсують через Хмельницький. Детальний маршрут дивіться за посиланням. 

Крім того, можна придбати квитки й до деокупованого Херсона, поки окупованих Маріуполя, Донецька, Сімферополя та Луганська. Скористатися придбаними квитками можна буде відразу після деокупації міст. Щойно рух поновлять, залізничники мають надіслати повідомлення. В ньому буде вказана дата поїздки місце. Поки ж квитки радять зберігати “як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів”. Деталі — за посиланням. 

Додамо також, що діючий залізничний переїзд в центрі Хмельницького закрили на 17 днів. Залізничники ремонтують колії. Коли відкриють переїзд для автомобілів читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up