"Укрзалізниця" звільнила 10 працівників, винних в аварії потягів на Кам'янеччині

"Укрзалізниця" звільнила 10 працівників, винних в аварії потягів на Кам'янеччині
  • Службове розслідування аварії на станції Нігин, яка трапилась наприкінці травня, закінчилось. 
  • Комісія "Укрзалізниці" встановила винних в зіткненні пасажирського та вантажного поїздів.
  • 10 чоловік звільнили, ще 19 притягнули до дисциплінарної відповідальності. 

Біля станції Нігин Кам'янець-Подільського району 27 травня сталась аварія. Зіткнулись пасажирський та вантажний потяги. В пасажирському на той момент знаходилось 104 дитини. Вони прямували на екскурсію зі столиці до Кам'янця-Подільського. Внаслідок аварія постраждало троє дітей та троє дорослих. 

"Укрзалізниця" розспочала службове розслідування за даним фактом. Головний залізничник країни Войцех Балчун на своїй сторінці у "Фейсбук" повідомив, що комісії вже з'ясувала причини зіткнення. 

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗАЗ у Хмельницькому на Automoto.ua.

Балчун зазначає, що аварія трапилась через машиніст маневрового локомотива проїхав на заборонний сигнал світлофора. Внаслідок цього локомотив виїхав на маршрут слідування пасажирського поїзда. А чергова по станції Нігин вчасно не припинила маневрову роботу при прямуванні потяга №139. Винними визнали машиніста та помічника машиніста пасажирського поїзда, якіне зменшили швидкість для вчасної зупинки потяга перед локомотивом. 

Відео дня

В результаті розслідування 10 працівників "Укрзалізниці" звільнили, ще 19 притягнули до дисциплінарної відповідальності. Але Балчун стверджує, що незабаром має бути ще кілька кадрових рішень. 

Також на 3 місяці по всіх станціях "Укрзалізниці" вводиться особливий режим роботи. Посилюється перевірка та контроль за дотриманням безпеки. А самих залізничників чекають позапланові навчання. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Джо

    Жорнолісти про БОлчуна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up