Увага, водії! Біля "Оазису" знову перекриють рух

Увага, водії! Біля "Оазису" знову перекриють рух
  • На мосту по вулиці Бандери комунальники будуть замінювати водопровідні труби.
  • Цей відрізок дороги перекриють для проїзду транспорту.
  • Водіям доведеться об'їжджати через Прибузьку та Зарічанську. 

Наприкінці грудня біля "Оазису" прорвало трубопровід. Цілий день комунальники ліквідовували порив та латали яму на дорозі. Рух транспорту по вулиці Бандери перекрили. Маршрутки та авто об'їжджали по Прибузькій та Зарічанській. Через масовий рух транспорту біля "Оазису" утворилися затори, а деякі водії порушували правила та "зрізали" дорогу біля магазинів.

Тоді місце розриття на дорозі тимчасово засипали. Роботи мали продовжити вже у 2017 році. У "Водоканалі" пояснили, що старі труби мають повністю замінити. Це і робитимуть завтра, 19 квітня. Комунальники почнуть працювати з 10 ранку і планують завершити не пізніше 22 вечора. Тому рух транспорту на мосту біля "Оазису" знову перекриють на цілий день. 

- Ми будемо міняти ділянку водопроводу на нову і виносити її з проїжджої частини дороги, - пояснює керівник КП "Хмельницькводоканал" Станіслав Міхалець. - Там будуть проводитися дуже складні і відповідальні роботи, тому на цій ділянці призупинять рух. Інтервал мий так зжали до мінімуму. Цю роботу треба зробити, щоб було надійне водопостачання мікрорайону Заріччя. 

Відео дня

Тож по Бандери встановлять об'їзні знаки. Транспорт планують пустити знову ж через Прибузьку та Зарічанську. А от тролейбуси в напрямку Виставки по Бандери завтра не ходитимуть. 

- Завтра додатково будуть введені кілька автобусів, які будуть вести людей за сполученням "Поліклініка №2 - Либідь Плаза". Вони будуть об'їжджати "Епіцентр" і "Оазис" по Зарічанській і Прибузькій. А тролейбуси, звичайно, там не проїдуть, бо ж буде на сутки перерито все. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up