В Кам'янці школярі не платитимуть за проїзд. Як буде у Хмельницькому

В Кам'янці школярі не платитимуть за проїзд. Як буде у Хмельницькому
  • Кам'янецькі школярі вже з 1 вересня їздитимуть безкоштовно у комунальних автобусах. 
  • Чи будуть знижки на проїзд для учнів та студентів у Хмельницькому, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

Днями у Кам'янці міська рада прийняла рішення зробити проїзд для школярів безкоштовним. Кататимуться безоплатно діти у комунальному транспорті, тобто в автобусах. Про безкоштовний проїзд для школярів та студентів говорили минулого року і у Хмельницькому. Тоді активісти зареєстрували відповідну петицію. В міській раді ідею не підтримали. Відповіли, що недостатньо фінансування, аби компенсувати витрати "Електротрансу". 

Вже з 1 вересня вартість проїзду у громадському транспорті міста знову зросте. Відтепер доведеться платити по 3,50 у тролейбусах і по 5 гривень у маршрутках і автобусах. Питання про пільги для учнів та студентів знову підняли хмельничани. Вони зареєстрували петицію. Цього разу просять зробити хоча б 50% знижки на проїзд. 

Журналісти vsim.ua запитали у директора КП "Електротранс", чи буде дешевшим проїзд для школярів та студентів. 

Відео дня

- Давайте уявимо, що кожного дня будь-яка людина здійснює щонайменше 2 поїздки - туди і назад. За них вона б сплачувала 7 гривень. Множимо на 30 днів і виходить 210 гривень. В нас для школярів прийняте доволі гарне рішення. Проїзний квиток коштуватиме 50 гривень на цілий місяць. Так само і для студентів, для них проїзний коштуватиме лише 70 гривень на місяць. І якщо зараз у нас просять 50% знижку, то купивши проїзний студент сплачуватиме лише третину, - розповідає Віктор Паламарчук. 

Читайте також: На 1 гривню дорожче: як працюватиме вечірній тариф в громадському транспорті Хмельницького

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ольга Федосюк

    А для жителів де немає тролейбусної лінії?
  • Лесюня Зеленська

    Зранку дитина не може вилізти в тролейбус тому мусить їхати маршруткою. То для чого той пооїзний купувати? В багатьох інших містах діти їздять за півціни проїзда і в маршрутках і в тролейбусах і в автобусах а в нас таке враження що хочуть заробити все і зразу!!!
  • Татьяна Савицкая

    Маршрутки ненавижу, но в час пик в тролейбус не войдеш...
  • Мария Фокина

    Убыточный "Электротранс", ибо катаются в 80% пенсионеры бесплатно за огурцами. Сделайте платный проезд в часы-пик для них. А то с 7 до 10 утра не влезть в троллейбус на 2 остановке от конечной, потому что бабули едут на рынки. В 11 там те же цены. И в + выйдете, и работающим да детям будет место. А то сделали wi-fi, а пользоваться им некому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up