Завтра, 23 березня, у Хмельницькому подорожчає проїзд у маршрутках і автобусах

Завтра, 23 березня, у Хмельницькому подорожчає проїзд у маршрутках і автобусах
  • Вже завтра в хмельницьких маршрутках водії вимагатимуть за проїзд на 50 копійок більше. 
  • Сьогодні, 22 березня, хмельницькі перевізники домоглися в вінницькому судді скасування ухвали Хмельницького міськрайонного суду про призупинення дії рішення виконкому, себто про подорожчання вартості проїзду. 
  • Тому завтра, згідно рішення виконкому від 23 лютого, платитимемо по 4 гривні в маршрутках і автобусах. 

Рішення Хмельницького міськрайонного суду про призупинення підвищення тарифів на проїзд скасували сьогодні, 22 березня, у Вінниці. Апеляційну скаргу на ухвалу хмельницького суду подали місцеві перевізники. Вони запевняють, маршрутки та автобуси виїдуть в рейси за новими цінами вже завтра, 23 березня. 

- З завтрашнього дня приватний транспорт виїжджає з підвищеними тарифами, - каже голова Хмельницької міської громадської організації "Асоціація пасажирських перевізників "Поділля" Олександр Мішин. - Автобуси та маршрутки будуть по 4 гривні. Рішення виконкому про підвищення тарифів вже є чинним. Ухвала Вінницького апеляційного суду діє з моменту проголошення. Але сьогодні вже немає сенсу їздити з новими тарифами. То приватний транспорт виїде за новою ціною завтра.  

Про підвищення цін хмельничан мають інформувати самі перевізники. Принаймні, так запевняють у мерії. 

Відео дня

- По логіці, ухвала суду, яка призупинила дію рішення виконкому, сьогодні скасована, - пояснює заступник міського голови Андрій Бондаренко. - Відповідно, це рішення виконкому вважається таким, що вступило в дію. Але, звичайно, потрібен час, щоб оповістити громадян про підвищення тарифів. Та це задача перевізників. Це ж вони подавали до суду і вони його виграли. А про рішення виконкому хмельничани були проінформовані ще раніше. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Исламбакиев Тигран

    Ну чё, почти месяц уже прошёл и все схавали? То-то, терпилы.
  • Andrey Yakimchuk

    Можна подумати, якби їм не було б вигідно, то вони б їздили далі
  • Владимир Антонович

    Підкупити суд, впрочем нечего нового)
  • Мастер Автополив

    В долларах  это гораздо дешевле, чем при кровавой Панде. Сравните, трояк при курсе 8 - грабеж!!! И 4 грн при курсе 27-28 - шара!

    Дмитрий reply Мастер Автополив

    в долларах зарплату получаешь?, - повезло.. пусть продадут этот хлам и человеческие автобусы купят. я не хочу кататься в резиновых маршрутках в качестве кильки. 29, 49 маршруты  от жадности вообще трещат по швам

    Віктор Матвійчук reply Дмитрий

    не катайся, делов-то...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up