За скільки та якими потягами можна доїхати з Хмельницького до моря (ІНФОГРАФІКА)

За скільки та якими потягами можна доїхати з Хмельницького до моря (ІНФОГРАФІКА)
  • Яка ціна в плацкарті, купе та люксі?

  • З якого дня є квитки на ваш поїзд?

  • Скільки часу будете в дорозі та у які дні курсує поїзд?

  • Зібрали для вас відповіді на всі ці питання.

З Хмельницького можна доїхати залізницею і до Чорного, і до Азовського морів. Всього  через нашу станцію курсують 7 поїздів у цьому напрямку. На одні є квитки на червень, на інші - лише у вересні. Через пік туристичного сезону, їх розбирають швидко. Тому ми для вас підготувати увесь перелік поїздів, які прямують у морські міста. Порівняти ціни, побачити графік та скільки вони в дорозі можете за допомогою нашої інфографіки.

Одеса та Одеська область:

Він їде найдовше, проте квитки найдешевші - №136 Чернівці - Білгород-Дністровський. Цей поїзд курсує щоденно. Вільних місць на нього майже немає. Найближча дата - від 4 серпня. Їде він через Одесу. До Білгорода-Дністровського їхати на дві години довше. 

Найшвидше до Одеси їде щоденний поїзд №12 Львів - Одеса. Він заїжджає до кінцевої станції за 6 годин 51 хвилину. Місця у купе та вагонах класу “Люкс” є і в червні. У плацкарті - немає до вересня. Проте, ще можуть додати вагони або звільнитися місця. За цим потрібно стежити. 

Відео дня

По парних днях курсує - №25 Ужгород - Одеса. Ціна середня. Місця у купе та люксі є від початку липня, у плацкарті - середина липня.

По парних днях курсує - №26 Рахів - Одеса. Є кілька місць у вагонах класу “Люкс” в червні. У плацкарті - кінець липня. 

Херсон та Херсонська область:

Херсонщина омивається і Чорним, і Азовським морями. До обласного центру з Хмельницького їде один поїзд - №110 Львів - Херсон. Він курсує по непарних днях. Квитки є не раніше 19 липня. 

Проїжджає далі Херсонщиною поїзд  №282 Хмельницький - Генічеськ. Він їздить по парних днях. Квитки є на найближчі дні. 

Запорізька область:

Бердянськ знаходиться на північному узбережжі Азовського моря. Туди щоденно курсує поїзд №186 Львів - Бердянськ. Залізницею з Хмельницького - 1 178 кілометрів. Їхати майже добу. Проте, ціна на квитки - до 240 гривень. Та є місця на найближчі дні. 






 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Татьяна Авдеенко

    Как. С. Бахмача. На. Море. Суток. Трое
  • Натали Гуменчук

    прийдеться у Пасічні викопати море щоб поїзд відновили ...

    Ирина Рак reply Натали Гуменчук

    Natali  Gumenchuk Там є багато ставків,то може вже маємо право щоб відновили поїзд.
  • Оксана Гуцалюк

    А яка ціна Хмельницький -Бердянськ?
  • Галина Грицюк

    А ЯКИМ ПОЇЗДОМ МОЖНА ДОЇХАТИ З ШЕПЕТІВКИ ДО ХМЕЛЬНИЦЬКОГО.СКАЖІТЬ БУТЬ ЛАСКА.І КОЛИ БУДЕ НАРЕШТІ ЦЕЙ ПОЇЗД.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up