Де у Хмельницькому відремонтують дитячі та спортивні майданчики (КАРТА)

Де у Хмельницькому відремонтують дитячі та спортивні майданчики (КАРТА)
  • У 2019 році латання майданчиків обійдеться місту в 4,2 мільйона гривень.

  • Більшу частину цих грошей хочуть витратити на ремонт дитячих майданчиків.

  • Найдорожче обійдеться оновлення у парку Чекмана.

Цього року у місті мають відремонтувати 5 спортивних та 49 дитячих майданчиків. З міського бюджету на це витратять майже 4,2 мільйона гривень. У міській раді вже затвердили титульні списки, які визначають, де саме оновлюватимуть майданчики.

Ремонт спортмайданчиків обійдеться у 390 тисяч гривень. Найбільше планують витратити на оновлення в дворі будинку №52 на Зарічанській. Це обійдеться в 165 тисяч гривень.

На дитячі майданчики витратять значно більше — майже 3,8 мільйона гривень. Найдорожче обійдуться роботи у парку Чекмана, на які витратять 500 тисяч гривень. Плани щодо ремонту можуть коригувати, зокрема з урахуванням можливостей міського бюджету. Слідкуйте за новинами на vsim.ua.

Відео дня

Де саме проводитимуть ремонти, дізнавайтеся із карти.

Читайте також:

Підписуйтесь та слідкуйте за найсвіжішіми новинами Хмельницького у Фейсбук, Телеграм та Інстаграм. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up