Де зняти готівку, коли немає світла: карта від НБУ

Де зняти готівку, коли немає світла: карта від НБУ

Переглядайте карту відділень банків, які працюють у вашому чи найближчому до вас населеному пункті під час відклюень електрики. 

Національний банк разом із рештою українських банків розробили план заходів для забезпечення безперервності роботи банківської системи за умов тривалої відсутності електропостачання. Про це йдеться на сайті відомства. 

— Банківська система, попри війну, працює в безперервному режимі, забезпечує платежі та розрахунки, надає фінансові послуги бізнесу й громадянам, — зазначають у Нацбанку. 

Які банки працюють під час відключень електрики 29 листопада

Відтак, на сайті Нацбанку оприлюднили карту банківських відділень, які працюватимуть у разі тривалої відсутності електроенергії. Перелік чергових відділень банків постійно уточнюється та оновлюється. Станом на 29 листопада детальний список банківських відділень, що працюють в умовах блекауту можна дізнатися за посиланням. 

Відео дня

В списку лише 3 міста на Хмельниччині: Хмельницький, Кам’янець-Подільський та Шепетівка.

Станом на 29 листопада, якщо довгий час не буде світла зняти готівку можна буде за такими адресами:

Хмельницький

Кам'янець-Подільський

Шепетівка

Список всіх фінансових установ на онлайн карті можна переглянути за посиланням

Крім цього, «Ощадбанк» та «ПриватБанк» збільшили ліміти на зняття готівки з карток інших банків:

Також детальну інформацію про працюючі під час відключень банківські відділення можна дізнатися в контакт-центрах,  на офіційних сайтах та соціальних мережах банків.

Нагадаємо, сьогодні в Хмельницькій області світло вимикатимуть за графіком аварійних відключень. Детальніше про ситуацію читайте в матеріалі Як на Хмельниччині 29 листопада відключатимуть світло. А ще через відключення магістральної електропістанції без електрики залишиться 6 громад. Також у вівторок мешканці чотирьох вулиць залишаться ще й без води. Де саме відключать воду в Хмельницькому читайте за посиланням. 

Нагадаємо, в Україні розгорнули новий проект – «Пункти незламності». Його створили задля підтримки людей, які через масовані російські обстріли залишаються без базових потреб. Це місця, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії. До слова від вчора відкритими по всій країні є більше 3 тисяч таких пунктів. 

При таких “Пунктах Незламності”, незважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність: тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних, місця для відпочинку, аптечки та забезпечення мам і дітей. 

Дізнатися детальніше про "Пункти" та переглянути де вони знаходяться можна за посиланням. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач96

    Ну авжеж, ми не можемо тепер вам забезпечити електрику в домі і тому запрошуємо в собачі будки, і бажано натовпом, так тепліше, а нам потрібно і далі продавати електрику за кордон, ми ж не можемо спустошити свої кишені, це святе, а вам і так нормально. Ну щож, як в кварталі, памятаєте"ось вам"))))

keyboard_arrow_up