«Дитячий світ» тепер має новий фасад. Що ще мають зробити?

«Дитячий світ» тепер має новий фасад. Що ще мають зробити?
  • Загалом вартість ремонтів у торговому центрі складає майже 33,5 мільйона гривень.

  • До робіт залучені п’ять приватних компаній.

У торговому центрі «Дитячий світ», що розташований в центрі Хмельницького, тривають ремонти. Днями завершили оновлення фасаду та встановили вивіску з назвою. Загальний вигляд будівлі подібний до того, який був раніше. Але при цьому вона стала світлішою, оскільки колір стін став ближчий до білого. Натомість віконні рами, цоколь та вивіска з назвою тепер мають антрацитовий колір. Ці роботи виконує фірма-підрядник — ТОВ «Фасад Профі-Буд».

Загалом до ремонтів у «Дитячому світі» залучені п’ять приватних компаній. Фінансуються роботи спільно Програмою розвитку ООН та місцевою владою — приблизно 73% та 27% від суми відповідно. Співфінансування міста є обов’язковою умовою співпраці.

З боку Хмельницького ремонти оплачують місцевий бюджет та балансоутримувач торгового центру — комунальне підприємство «Агенція муніципальної нерухомості». Договори з підрядниками укладені на суму в 33 461 536 гривень. Крайнім терміном виконання є 1 липня цього року, а оплати в окремих випадках передбачені і на наступний рік. Далі нагадуємо, хто та які саме роботи виконує у «Дитячому світі» й за скільки.

Відео дня

Заміна ліфта (фактично будівництво «з нуля»)

Вартість складає 1 568 491 гривню, роботи фінансуються коштом міського бюджету. Підрядником є ТОВ «ВІП Контроль», договір передбачає виконання робіт до 31 травня цього року.

Облаштування вентиляції та заміна систем опалення й електропостачання

Ця складова ремонту поділена на дві черги. Вартість першої складає 7 522 500 гривень, роботи фінансуються за міського бюджету. Підрядником є ТОВ «Арка ЕМ», воно повинне виконати ремонт до 31 серпня цього року. Друга черга коштує 3 216 189 гривень, її фінансує ООН. Підрядником є ТОВ «Радар-Південь», яке має виконати роботи до 1 липня цього року.

Утеплення будівлі та заміна вікон

Вартість цих робіт складає 14 592 366 гривень, їх фінансує ООН. Підрядником є ТОВ «Фасад Профі-Буд», яке має виконати ремонт до 1 липня цього року.

Ремонт другого поверху з санвузлом

Ці роботи оцінюються у 6 561 990 гривень, їх фінансує ООН. Підрядник — приватне підприємство «Раддант», воно має виконати ремонт до 1 липня цього року.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • LudMila

    А я й не помітила
  • Надія Яківна

    А на армію слабо ?!?!? Скільки можна було купити зброї????? А він би не зачекав би ????

    Наталя) reply Надія Яківна

    Ні як бачите . Ті зрадники працюють відкрито а інші у вишиванках та під прапором націоналістів і це страшне

    Ася reply Надія Яківна

    читайте що таке цільове призначення коштів. їх виділили закордонні організації саме на ремонт приміщення, змінити призначення не можна.

    Надія Яківна reply Ася

    А з якої радості виділено кошти саме на цей об'єкт та  щей з закордону????

    Ivan Galias reply Надія Яківна

    Тому що в ООН є програма яка виділяє кошти на певні напрямки. На щось військове вона не може витратити кошти

    Алла reply Надія Яківна

    Дуже важливий  ,постраждалий  об'єкт

    Ася reply Надія Яківна

    ну запитайте в меценатів, чого вони виділили кошти саме на наше місто і на це приміщення. їх кошти - що хочуть те й роблять, на те і виділяють.

    Наталя) reply Ася

    Прізвища меценатів?

    Ася reply Наталя)

    гугліть, звіди я знаю хто саме приймав рішення про це фінансування від Програми розвитку ООН.

    L reply Ася

    Закордонні організації теж для нашої країни були виділяли кошти наприклад від ЄС  да не для верховної ради як вони собі зарплати попіднімали а щоб хлопцям допомогти зі зброєю і всім іншим- а наша верховна рада рішила розпорядитися ними зовсім по-іншому вони собі надбавки по 50% зробили. То це нормально?

    Ася reply L

    не нормально. і я вважаю ненормально з держбюджету фінансування вивчення пінгвінів. АЛЕ - ремонт Дитячого світу - рішення приймалось тими ,хто виділяв кошти. доплати держслужбовцям за кошти ЄС - рішення приймала влада України. є різниця?

    L reply Ася

    Я не проти щоб дітям щось робили Я тільки за бо я мама двох дітей але наша влада це одна корупція вони можуть зробити ремонти не на ті Суми які вони мають бути це 100% так і буде більшу частину вони собі в кармани прорости чують і Ви добре знаєте

    Ася reply L

    так дитячий світ не для дітей ,це просто приміщення ,після ремонту зросте вартість оренди ,і відповідно зростуть надходження в бюджет, щось вкрадено буде ,щось піде на користь міста і мешканців, щось на допомогу ЗСУ.

    L reply Ася

    Краще для дітей він був то хотя би трошки була б їхня совість чиста

    Ася reply L

    Ну теж сумнівно. Що там дітям робити? А так оренда приміщень дає дохід бюджету міста.

    L reply Ася

    А бог його знає що вже краще

    L reply Ася

    Не в обіду вам але я вже в верховній раді взагалі не довіряю через те що в мене чоловік зараз на передовій він мене служить з 2014 року і від нашої держави він ніякої підтримки не має А за допомогу я взагалі мовчу  по дрібницям просто (((((

    Ася reply L

    а чого мені має це бути образливо? я у владних колах взагалі не бачу достойних людей. туди навіть якщо хтось нормальний потрапить - його система зламає, прогне під себе.

    Наталія reply Надія Яківна

    Повністю з вами згідна
  • Сергій Слободянюк

    Дарагая рєдакция, ви б краще висвітлювали те, як міська влада закупляє та відправляє на фронт ті самі дрони та РЕБи, бо, бачу, що не "любіт Шарік Стєпана")
  • Читач81

    Ще мають гроші перевести у закордоні банки

keyboard_arrow_up