Хмельничанин отримав 17 тисяч штрафу за незаконний продаж цигарок

Хмельничанин отримав 17 тисяч штрафу за незаконний продаж цигарок
Ілюстративне фото
  • Торгівлю чоловік організував у підвалі гуртожитку в Гречанах.

Хмельничанина спіймали на незаконному продажі цигарок. Це сталося вранці 10 червня на вулиці Гонгадзе, 20, у Гречанах, де розташований гуртожиток. Саме у підвалі будівлі чоловік організував свій «бізнес», на який не отримав відповідних дозволів. У судовій справі йдеться тільки про один епізод, тому невідомо, як довго чоловік займався продажем та як багато встиг продати.

Коли хмельничанина спіймали, на нього склали адмінпротокол за частиною 3 статті 156 («торгівля… тютюновими виробами… з рук, з лотків, у приміщеннях або на територіях, заборонених законом») та частиною 1 статті 164 («провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб'єкта господарювання або без подання повідомлення про початок здійснення господарської діяльності…, або без отримання ліцензії на провадження виду господарської діяльності…, або без одержання документа дозвільного характеру»).

Сам торгівець на засідання суду не з'явився, однак попередньо надав пояснення де визнав провину. Хмельницький міськрайонний суд визнав його винуватим та призначив штраф у 17 000 гривень, а також сплату судового збору в 536,8 гривні. Постанови прийнята 26 червня, про неї стало відомо з повідомлення суду сьогодні, 7 липня.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Виктор Кострюков

    Не тим він торгує треба барабанами)
  • Виктор Кострюков

    Це найбільший корупціонер в Україні))
  • Vitaliy Bodnar

    Ой він тих 17к за декілька днів заробляв чистими)))
  • Иван Галушка

    Незаконний тобто не відстьогнув ментам?)))

keyboard_arrow_up