Хмельницька облрада продає склади за 5 мільйонів: розповідаємо деталі

Хмельницька облрада продає склади за 5 мільйонів: розповідаємо деталі
Ілюстративне фото
  • Комунальне майно продають у Шепетівському районі.

  • Покупцями можуть бути юрособи та ФОПи.

На Хмельниччині виставили на продаж два об’єкти комунального майна. Їхня загальна вартість складає майже 5,2 мільйона гривень. Розміщені об’єкти у Шепетівському районі. Придбати їх можуть юридичні особи або ФОПи, які візьмуть участь в аукціоні. Під час нього учасники пропонуватимуть найвищу суму, й таким чином визначать покупця.

Відбудуться аукціони 4 листопада. Така інформація розміщена у системі електронних торгів «Prozorro. Продажі». Розповідаємо детальніше про кожен об’єкт.

Склад обласної бази спецмедпостачання

  • Відео дня
    /li>

Об’єкт містить склад, який включає три приміщення, прохідну та підвал. Також об’єкт продажу включає пожежний резервуар, зовнішню каналізацію, теплотрасу, двоє воріт, хвіртку та огорожу.

Розташований комплекс на околиці селища. Всі будівлі одноповерхові цегляні, електрифіковані в задовільному стані. Серед недоліків — дах місцями протікає, деякі вікна потребують заміни, стеля, стіни та підлога потребують незначного ремонту. Каналізація та теплотраса перебувають у незадовільному стані.

Славутський паливний склад

Основний об’єкт — це гаражі та автовагова з адмінкімнатами. Також є під’їзна залізнична колія, стрілочний перевод, естакада та майданчик з твердим покриттям. Будівля автовагової цегляна, гаражі — з силікатних блоків. Опалення — твердопаливний котел. Територія частково огороджена.

Нагадаємо, що минулого місяця у Хмельницькому продали будівлю колишнього російського «Промінвестбанку» на Героїв Майдану, 13. Його виставили на продаж за понад 51,8 мільйона гривень. В процесі торгів ціна зросла до трохи більше ніж 61 мільйона гривень.

Переможцем аукціону стало ТОВ «Голд Оксі Трейд» з Чернівців. З цією фірмою ще мають укласти договір. В такому випадку компанії дістанеться будівля площею 7235,4 квадратного метра, а також гаражі, меблі та техніка.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up