Хмельницьким школярам призначили персональні стипендії (СПИСОК)

Хмельницьким школярам призначили персональні стипендії (СПИСОК)
Фото з архіву редакції
  • Талановиті хмельничани тепер отримуватимуть персональні виплати.

  • Рішення депутати прийняли сьогодні, 26 червня.

  • Скільки становитиме стипендія, поки невідомо.

Обдаровані учні Хмельницького тепер матимуть персональні стипендії. Таке рішення депутати міської ради прийняли на сесії сьогодні, 26 червня. У списку 25 дітей та вихованців навчальних закладів міста. Вони мають різноманітні здобутки в академічних та позаакадемічних дисциплінах.

За роз’ясненнями щодо цього рішення ми звернулися до виконуючої обов’язки директора департаменту освіти міської ради Людмили Корнієцької. Вона розповіла, що розмір стипендії буде однаковий для всіх. Точна сума поки що невідома, адже її мають затвердити під час наступного засідання виконавчого комітету. Попередньо планують встановити розмір стипендії на рівні 30% прожиткового мінімуму. Це 635 гривень щомісяця. Виплачувати стипендії мають від вересня цього року протягом 10 місяців.

Повний перелік хмельничан, які отримали стипендії:

Відео дня

1. Авсієвич Володимир Русланович, учень 10 класу гімназії №2 м. Хмельницького — І місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій (2019 р.)

2. Гайдов Іван В’ячеславович, учень 11 класу технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура — ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури (2019 р.)

3. Дядюк Антон Віталійович, учень 10 класу Хмельницького колегіуму імені Володимира Козубняка — І місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Комп’ютерні системи та мережі» (2019 р.); ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (2019 р.); ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій (2019 р.)

4. Жорник Дмитро Олегович, учень 11 класу Хмельницького колегіуму імені Володимира Козубняка — ІІІ місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Internet-технології та WEB дизайн» (2019 р.)

5. Коваль Єлизавета Віталіївна, учениця 10 класу Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького — ІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови (2019 р.)

6. Колесник Андрій Андрійович, учень 11 класу Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького  — ІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії (2019 р.)

7. Кучман Софія Ігорівна, учениця 5 класу Хмельницького ліцею №17 — ІІ місце на ІV етапі ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (2019 р.)

8. Міль Віталій Сергійович, учень 9 класу Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького — ІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (2019 р.)

9. Назарець Анастасія Михайлівна, учениця 11 класу Хмельницького навчально-виховного комплексу №4 — ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології (2019 р.)

10. Нечаєв-Сліпченко Нікіта Євгенович, учень 8 класу гімназії №2 м. Хмельницького — ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії (2019 р.)

11. Павлова Ганна Петрівна, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради — І та два ІІ-х місця у Всеукраїнських зональних змаганнях з веслування на байдарках і каное «Стрімкі човни», ХVІІ регата «Добротвір» (2018 р.); І та два ІІ-х місця у відкритому чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат (2018 р.); І та ІІІ місця у командному чемпіонаті України серед закладів фізичної культури та спорту серед юнаків та дівчат «Стрімкі човни» з веслування на байдарках і каное, фінал (2018 р.)

12. Пасічник Дарина Василівна, учениця 11 класу технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура — ІІІ місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Теологія, релігієзнавство та історія релігії» (2019 р.)

13. Пєрєпєчкіна Єлизавета Андріївна, учениця 11 класу технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура — ІІІ місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Історія України» (2019 р.)

14. Пилявець Ангеліна Андріївна, учениця 5 класу Хмельницького ліцею №17 — ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технологій) (2019 р.)

15. Рамський Ігор Андрійович, учень 11 класу Хмельницького ліцею № 17 — ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (2019 р.)

16. Ратушняк Денис Святославович, учень 9 класу Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького — ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (2019 р.);

17. Рудик Аліна Романівна, учениця 10 класу навчально-виховного комплексу №10 м. Хмельницького — ІІІ місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Соціологія» (2019 р.);

18. Таравський Денис Едуардович, учень 8 класу гімназії №2 м. Хмельницького — ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (2019 р.);

19. Терехов Тимур Ігорович, учень 9 класу Хмельницького ліцею №17 — ІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії (2019 р.)

20. Ткачук Олександр Андрійович, вихованець авіамодельного гуртка Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва — І місце у класі моделей F4В Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (юніори) з авіамодельного спорту (кордові моделі) (IV ранг) (2018 р.)

21. Туржанська Дарина Віталіївна, учениця 4 класу спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 м. Хмельницького — І місце на ІV етапі ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (2019 р.)

22. Фомюк Артем Павлович, учень 9 класу гімназії №2 м. Хмельницького — ІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (2019 р.)

23. Шейгец Катерина Володимирівна, учениця 10 класу Хмельницької спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням німецької мови з 1-го класу — ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови (2019 р.)

24. Швець Анна Миколаївна, учениця 11 класу гімназії №2 м. Хмельницького — ІІ місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Українська література» (2019 р.)

25. Щербанюк Іван Сергійович, учень 11 класу навчально-виховного комплексу №10 м. Хмельницького — ІІІ місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології (2019 р.)

Читайте також про інші рішення цієї сесії:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Светлана Стратийчук

    А по-моєму в нас всі діти талановиті.Одні в науці,інші в спорті,танцях та інш...
  • Svetlana Turevych

    Помилка Пилявець Ангеліна учениця 10 класу.
  • Ирина Зайченко

    Молодцы!
  • Віталій Шевченко

    Нікчемна подачка в 600грн. Але вже краще чим взагалі нічо....але хтось попіариться на цих 600грн однозначно

    Віталій Шевченко reply Віталій Шевченко

    Оксана Мєдвєдєва 635грн почитайте там пишуть)

    Оксана Мєдвєдєва reply Віталій Шевченко

    Віталій Шевченко точно 600 ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up