Хмельницьку ДЮСШ №1 реконструюють та добудують за 26,8 мільйона

Хмельницьку ДЮСШ №1 реконструюють та добудують за 26,8 мільйона
Тут і далі спортзал ДЮСШ №1
  • У закладі реконструюють спортзал, а також зведуть прибудову і вбиральні.

  • Закінчення планується на кінець наступного року.

Приміщення спортзалу дитячо-юнацької спортивної школи на Спортивній, 17, реконструюють та добудують. Проєкт передбачає зведення допоміжних приміщень та туалетів, а також утеплення фасаду. На роботи готові витратити майже 26,7 мільйона гривень з податками. Така інформація розміщена у системі електронних закупівель «Prozorro». Замовником реконструкції є ДЮСШ №1.

Технічне завдання з будівництва добудови передбачає виконання таких робіт:

  • Відео дня
    /li>

У спортзалі мають потрібно буде виконати такі роботи:

Також є перелік робіт загалом для всього об’єкта:

Крім того, технічним завданням передбачене встановлення меблів та обладнання, а саме:

Наразі школа шукає фірму-підрядника, яка виконає реконструкцію. Попередньо її планують визначити 11 вересня. Самі роботи мають бути завершені до кінця наступного року.

Нагадаємо, що 2021 року у ДЮСШ №1 почали реконструкцію футбольного поля. Старе було у досить поганому стані, тому фактично вирішили збудувати нове. В процесі реконструкції планували замінити покриття, збільшити трибуни, збільшити ширину та довжину поля. А також облаштувати підпірну стінку й суддівські кімнати та покращити систему зовнішнього освітлення.

Підрядником стало приватне підприємство «Спорт-Прогрес». З ним уклали договір на понад 21,6 мільйона гривень. Планувалося, що роботи закінчать до кінця жовтня 2021 року. Однак відтоді завершення кілька разів відкладали.

Зрештою станом на серпень цього року готовність об’єкта складала орієнтовно 50-60 відсотків. А для завершення реконструкції потрібні ще гроші — майже 9,6 мільйона гривень. Це пов’язано з тим, що з часу початку робіт зросли ціни, крім того, змінили проєкт. На згадану суму уклали договір зі «Спорт-Прогресом». Офіційно фірма має здати об’єкт до кінця року, а директор ДЮСШ №1 Василь Янків розповідав, що кінця вересня планують виходити на «майже повну» готовність. Більше про це можна дізнатися з окремого матеріалу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ylia Vlasuk

    Можливо спочатку війну треба закінчити?Ось за ці мільйони закупити те,що необхідне, для нашої перемоги.А на спортзали ще знайдуться гроші
  • Анатолій Швайка

    Користувач з ніком "200дронів" покинув AliExpress.
  • Сочинська Людмила

    ЛЮДИ ТА ЩО ЦЕ ЗА ДУРДОМ РОБИТЬСЯ В НАШІМ ХМЕЛЬНИЦЬКУ!!!ЧИ ВИ ЛЮДИ ПОДУРІЛИ З З ГЛУЗДУ ПОЗЇЖАЛИ!!!ВИ ЩО НАРОШНИ ГРОШІ ВИТРАЧАЄТЕ НА ВСЯКІ БЕЗГЛУЗДЯ ТІЛЬКИ Б НЕ ДОПОМАГАТИ АРМІЇ???ЩО ЦЕ Є???

keyboard_arrow_up