У прикордонній академії зроблять майданчик за 2,4 мільйона. Яким він буде

У прикордонній академії зроблять майданчик за 2,4 мільйона. Яким він буде
Ілюстративне фото
  • Спортивний майданчик буде розрахований на три види спорту.

  • Реконструювати його планують за місяць.

  • Ще понад 1,2 мільйона витратять на санвузол та роздягальню.

У Хмельницькій прикордонній академії запланували реконструкцію спортивного майданчика. Очікується, що це коштуватиме майже 2,4 мільйона гривень. Така інформація розміщена у системі електронних закупівель «Prozorro». Майданчик, який хочуть реконструювати, має площу 32 на 19 метрів.

У документації наведені технічні характеристики майданчика після реконструкції. Він повинен використовуватися для ігор з трьох видів спорту — баскетболу, волейболу та тенісу. Відповідно, потрібно встановити таке обладнання:

  • Відео дня
    /li>

Покриття майданчика повинно бути поліуретанове з розміткою під згадані три види спорту.

В процесі реконструкції потрібно буде розібрати асфальтобетонне покриття та щебеневу «подушку». Далі улаштовуватимуться нові щебенево-піщана та бетонна «подушки», а потім вже встановлюватиметься штучне покриття з обладнанням. Фірму-підрядника, яка виконає роботи, попередньо визначать 16 серпня. Триватиме реконструкція місяць.

Крім того, прикордонна академія замовила поточний ремонт двох приміщень спортивного комплексу — роздягальні №1 та санітарної кімнати №1. Роботи оцінили у понад 643 тисячі та майже 560 тисяч відповідно.

В рамках ремонту санітарної кімнати планують замінити унітази та раковини, трубопроводи, електропроводку, покриття підлоги та стін, двері та світильники. також передбачається встановлення бойлера, сушарки для рук та душової кабіни. Підрядника за цим об’єктом мають обрати 17 серпня, а сам ремонт повинен бути виконаний до 25 вересня.

Нагадаємо, що у листопаді 2019 року у прикордонній академії відкрили нове футбольне поле. Воно стало результатом реконструкції спортивного майданчика, що обійшлося у понад 5,6 мільйона гривень. Поле має штучне покриття та розміри 91 на 46 метрів. Підрядником було приватне підприємство «Спорт-Прогрес».

Фінансували роботи як прикордонна академія, так і міська та обласна ради. Тоді під час відкриття розповідали, що користуватися полем зможуть, курсанти й студенти академії, а також хмельницькі школярі та працівники правоохоронних органів міста.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Оксана Герелей

    Хлопці машини собі купують на передову,  бойові не виплачені за червень і липень, а в академії ремонти йдуть??? Це ганьба!!!
  • Liudmyla Hryhorieva

    Знайшли на що і коли 😤
  • Nadezhda Petrovna

    Півтора  вкрадуть, а  залишок  потратять  на ремонт  , такий собі.
    ЧИ ВИ СЛІПІ, ЧИ ВИ ГЛУХІ, ЧИ БОГ ВАМ РОЗУМУ  НЕ ДАВ.
    ВІЙНА  СТРАШНИЙ  КРИК ДУШІ.
  • Читач99

    Надія Манзюк підтримую 100%, вони мусять використати кошти, бо тепер децентралізація і грошей в місцевому бюджеті кури не клюють.Могли би зробити перерозподіл коштів по статтях направити на перемогу.

keyboard_arrow_up