Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду

Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду
  • Серед боржників є як приватні, так і комунальні підприємства. 

  • Загалом у списку 20 організацій. 

У Хмельницькводоканалі вирішили щомісяця публікувати такі собі "антирейтинги" споживачів, які найбільше заборгували за водопостачання. Вчора вони виставили ТОП-10 адрес багатоповерхівок, які сумарно винні водоканалу більше 3 мільйонів гривень. Повний список адрес-боржників можна прочитати в матеріалі Топ-10 будинків в Хмельницькому, які найбільше заборгували за воду в січні (СПИСОК).

Та за комуналку водоканалу не сплачують ще й місцеві підприємства. На підприємстві підготували рейтинг боржників серед юросіб. 

— Не лише населення заборгувало підприємству за спожиті послуги. Споживачі-юридичні особи теж не відстають, тож не можна не згадати і про них, — зазначають у водоканалі.

Відео дня

У списку 20 підприємств. Загальна сума їх боргу складає більше 1,5 мільйона гривень з водопостачання та більше 1,2 мільйона — з водовідведення. Разом — майже 2 мільйони 800 тисяч гривень. 

Рейтинг боржників-підприємств станом на 10 січня 2023 року виглядає так:

Загальна сума боргу перед підприємством складає близько 62,7 мільйонів гривень. Про це повідомили у прес-службі водоканалу. Саме через нестачу цих коштів з кожним днем підприємству стає щораз важче працювати.

До слова, у зв’язку з перебоями, хмельничанам порадили зробити в кожному домі запаси води, яких би вистачило на 72 години. Як розрахувати скільки води потрібно і як її зберігати читайте за посиланням.

Уточнити інформацію можна в аварійно-диспетчерській службі Хмельницькводоканалу за телефонами: 

А ви заплатили цього місяця комуналку?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up