Хто й за скільки робить відпочинкову зону в парку Чекмана

Хто й за скільки робить відпочинкову зону в парку Чекмана
Тут і далі — зображення зі сторінки Василя Новачка у Facebook
  • Територію поряд із колесом огляду закладуть плиткою.

  • Також там з’являться лавки, клумби, стоянка та освітлення.

  • Коли закінчать та скільки витратять?

У парку імені Чекмана розпочали облаштування нової відпочинкової зони. Вона розташована поряд із колесом огляду неподалік вулиці Проскурівського підпілля. За достатнього фінансування роботи планують завершити наступного року. Про це у своєму Facebook написав заступник міського голови Хмельницького Василь Новачок.

Що будуть робити

Проєктом передбачене укладання тротуарної плитки, облаштування клумб, які водночас будуть лавками, встановлення ліхтарів. За словами Василя Новачка, на клумбах висадять злакові та багаторічні трави. Передбачене також місце для шатра цирку.

Згідно з технічним завданням, яке розміщене у системі електронних закупівель «Prozorro», буде також облаштований паркувальний майданчик з газонними решітками. Окрім трав у клумбах, будуть висаджені дерева та засіяний газон. Також буде встановлений ігровий комплекс для дітей у вигляді куба.

Відео дня

У скільки це обійдеться та хто виконує роботи

Загальна вартість зони відпочинку складає 9 372 043,62 гривні, що включає:

ТОВ «Світ розваг Хмельницький», яке виконує основні роботи, зареєстроване у Хмельницькому в лютому 2020 року. Статутний капітал фірми складає 10 000 гривень, а основний вид діяльності — будівництво інших споруд. Керівником є хмельничанин Олексій Віштал, який, до слова, також зареєстрований як фізична особа — підприємець. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Нагадаємо, що ТОВ «Світ розваг Хмельницький» також виконувало реконструкцію вже згаданого колеса огляду. Старий атракціон, який давно не працював, був повністю відновлений. Як ми вже розповідали раніше, він готовий до запуску, однак у міськраді очікують дозволів на експлуатацію, оскільки це об’єкт підвищеної небезпеки. Сума договору з фірмою склала 9 219 506,52 гривні.

Крім того, товариство було постачальником модульного «дзеркального» туалету, який відкрили у парку Чекмана. Також фірма неодноразово отримувала підряди департаменту інфраструктури на ремонти дитячих і спортивних майданчиків. Крім того, аналогічні послуги фірма надавала замовникам у Миколаївській області, а також постачала дитячі майданчики комунальному підприємству з Ізяслава.

На зображенні може бути: 3 людини, дерево та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 3 людини, на відкритому повітрі та дерево

На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: на відкритому повітрі та дерево

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Ярмилко

    Нарешті щось роблять!

keyboard_arrow_up