Коли відкриють філію ЦНАПу на Кам’янецькій

Коли відкриють філію ЦНАПу на Кам’янецькій
  • Реконструкція комунального приміщення в центрі міста триває з 2017 року.

  • Ми дізналися, коли там нарешті відкриють філію ЦНАПу.

2016 року на Кам’янецькій вирішили створити філію Центру надання адміністративних послуг. Вільне комунальне приміщення біля першої аптеки потребувало реконструкції. Аби її зробити, у середині 2017 року чиновники провели тендер. За його результатами уклали договір з ТОВ «Золота середина». На той час вартість робіт складала 9,525 мільйона гривень, а крайній термін — кінець 2017 року.

Однак через нестачу грошей у міському бюджеті термін здачі постійно відкладали. Зростала й вартість робіт. На жовтень 2019 року вона складала 10,476 мільйона гривень. Коли зрештою завершать реконструкцію, чиновники тоді не знали.

Станом на сьогодні, 13 квітня, загальна сума договору між управлінням капітального будівництва та підрядником лишилася такою ж, однак знову посунули кінцевий термін — до 31 грудня 2022 року. Втім, реально завершити роботи планується раніше — до кінця цього року. Про це журналістам vsim.ua розповіла начальник управління капітального будівництва міськради Тетяна Поліщук.

Відео дня

За її словами, в майбутній філії ЦНАП ще потрібно провести чисте шпаклювання та вкласти плитку. Наразі на роботи виділено достатньо грошей, проте може бути, що знадобиться ще.

— Цього року виділена сума на залишок виконання робіт — близько двох мільйонів гривень. Ми прорахували залишок робіт, зараз подивимося ще по остаточному, якщо у нас норми по пожежній безпеці будуть проходити з урахуванням проєкту, то тоді виділяти гроші не потрібно. Якщо норми по пожежній безпеці не будуть проходити, то доведеться скоригувати проєкт в частині пожежної безпеки. Це заклад загального користування, в якому зазвичай перебуває дуже багато мешканців, тому потрібно врахувати всі найсучасніші заходи з пожежогасіння, — розповіла чиновниця.

Читайте також: Палац спорту у Хмельницькому: як триває будівництво та коли чекати відкриття (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Микола Бажан

    ,-. - "Зростала й вартість робіт...",-  стандартна схема  майже для всіх будробіт.
  • Михаил Полевой

    Філіал, а не філію.
  • Михайло Хабаль

    за десять мільйонів можна було збудувати нове /якщо привязати до площі/...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up