Палац спорту у Хмельницькому: як триває будівництво та коли чекати відкриття (ФОТО, ВІДЕО)

Палац спорту у Хмельницькому: як триває будівництво та коли чекати відкриття (ФОТО, ВІДЕО)
  • Зведення Палацу на Прибузькій почалося у січні 2019 року.

  • Відтоді воно триває відносно швидкими темпами.

  • Як там все виглядає зараз та коли може бути відкриття?

У січні 2019 року в Хмельницькому розпочалося будівництво Палацу спорту. Він розташований на Прибузькій, 5/1А. Відтоді роботи тривають порівняно швидкими темпами. Серед причин — значна частка фінансування з державного бюджету. Загальна вартість робіт станом на сьогодні, 13 квітня, складає 283 624 241 гривню. Для порівняння, вулицю Січових стрільців вартістю 31 мільйон гривень будували понад два з половиною роки.

Станом на сьогодні, 13 квітня, роботи у Палаці спорту тривають, хоч і не дуже активно. Все через відсутність державного фінансування. Будівництво тримається на грошах з міського бюджету, яких недостатньо для підтримання швидких темпів робіт. За словами Івана Крутилка, генерального директора компанії-підрядника «Будівельний Альянс Груп», на об’єкті вже виконано понад половину робіт.

Наразі триває монтаж систем водопостачання, електропостачання та вентиляції. У найближчих планах — встановленням систем пожежогасіння, сигналізації, акустики та зв’язку.

Відео дня

— Ми могли б за цієї погоди одночасно виконувати безліч процесів, але, на жаль, ми зараз робимо два-три види робіт, людей небагато. Зараз ми могли б на фізкультурно-оздоровчому центрі виконувати роботи. На жаль, у нас тільки вентиляційники працюють та електрики, а є безліч ще не вирішених питань, — розповів Іван Крутилко.

Міський голова Олександр Симчишин розповів, що для швидкого завершення будівництва потрібне державне фінансування на суму близько 150 мільйонів гривень. Як ця сума буде виділена найближчим часом, закінчити можна буде до кінця серпня цього року, якщо не враховувати благоустрою прилеглої території. Добудувати Палац повністю можна до кінця року, знову ж таки, за умови державного фінансування. Якщо його не буде, здача Палацу спорту в експлуатацію значно затягнеться.

Нагадаємо, що Палац спорту є багатофункціональною спорудою, яка призначена не тільки для спортивних, а й для культурних заходів. Йдеться про концерти, виставки, зустрічі, вистави. Окрім спортивних приміщень, Палац матиме тренерські кімнати, санвузли, комори для зберігання інвентарю, кафетерії, медичні, масажні та адміністративні кабінети.

Зведенням Палацу спорту займається ТОВ «Будівельний Альянс Груп», зареєстроване у Хмельницькому. Засновником фірми є Іван Крутилко. Бізнесмен є також співзасновником ТОВ «Енергопарк Поділля» та ТОВ «Заріччя Центр» разом з колишнім депутатом Хмельницької міської ради Андрієм Кветком. Переглядайте свіжі фото та відео з будівництва.

Переглядайте також старі фото з місця будівництва:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач51

    Не робіть недолугі коментарі. Потрібно пишатись наявністю такої споруди в місті.
  • Іван Іванов

    Це не палац спорту це більше нагадує Ангар щей із силікатного кирпіча! За 260 млн. можна 4 таких Палаца Спорту побудувати! Ви що дійсно  думаєте, що це коштує 260 МЛН. там собіварітсть десь не більше 80 млн.
  • Надежда Веремеенко

    Якщо дах рівний, то це гроші на вітер.  Адже  відома  проблема з будинками, мешканці яких  потерпають від дощів, снігу через такі дахи. Впевнена, що тратити громадські гроші потрібно більш доцільно  в тому числі враховувати і необхідність обслуговування цієї на мій погляд потрібної будівлі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up