Компенсація від “Київстар”. Якою вона буде та хто отримає?

Компенсація від “Київстар”. Якою вона буде та хто отримає?
  • Абонентам передоплати, контракту і контрактним абонентам із послугою "Домашній інтернет" не буде списано планової плати, а всім іншим послуги надаватимуть безоплатно до 31 січня.

Масштабна атака на мобільного оператора “Київстар”, яка трапилась минулого тижня, сколихнула чи не всю країну та зачепила підприємства Хмельницького. Ми розповідали, що масштабний збій призвів до ускладнень роботи “ПриватБанку” та “Монобанку”.

В “Хмельницькобленерго” виникли технічні роботи на онлайн сервісах — не працювали офіційний сайт товариства та зовнішня електронна пошта. В “Електротрансі” є збої у роботі валідаторів та платіжних терміналів. В тролейбусах не можна оплатити проїзд безготівковим способом. 

У “Київстарі” розповіли, що станом на сьогодні вже завершують стабілізацію після атаки. Які послуги вже відновили:

Відео дня

— Нарешті можемо повідомити, що повністю відновили усі сервіси, які постраждали через хакерську атаку. Знаємо, як важливо зателефонувати рідним на свята. Тому наші фахівці працювали 24/7, щоб якнайшвидше все полагодити.

Крім того, оператор повідомив яким чином компенсують користувачам наслідки атаки. Так, “Київстар” скасовує наступну планову плату за тариф для своїх абонентів. А також компанія виділить 100 мільйонів гривень на потреби ЗСУ.

У кого не будуть стягувати планову тарифну плату:

— У соцмережах ми бачили багато пропозицій перенаправити персональні компенсації клієнтів на допомогу ЗСУ. Ми вирішили не обирати — компенсації чи донат. Тому, крім скасування плати за тариф, "Київстар" виділяє 100 млн грн на потреби ЗСУ, — зазначив президент компанії Олександра Комарова.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Галина Костюк

    А в мене стягнули плату саме 21-го о 9 ранку, хоча напередодні прийшло повідомлення про безкоштовний період до 23.12
  • Maks Necheporuk

    Розводняк!

    ЧитачЧитачів reply Maks Necheporuk

    Ви з Лідією Нечипорук родичі?
  • Лідія Нечипорук

    розвідняк  черговий
  • viktor

    Тут чувачок написав що лайфівйі і водафоновці зїли,це дерьмовий київстар вляпався мордякою у свинячу калюжу,в мене лайф як робив так і робе,як було 4джи так і е,як був мобільний інтернет так і е,а з цього київстару як втік рік тому і не жалкую,а київстар як був помийкою так і зостався.

keyboard_arrow_up