Неподалік Хмельницького продають комерційний комплекс за 112,5 мільйона. Що там є

Неподалік Хмельницького продають комерційний комплекс за 112,5 мільйона. Що там є
Тут і далі — зображення з системи «Prozorro. Продажі»
  • Об’єкт може стати сортувальним центром «Укрпошти».

  • Це один із можливих способів його використання.

  • Комплекс можна купити або взяти в оренду.

У селі Мар’янівка Чорноострівської громади продають комерційний комплекс, стартова вартість якого складає 112,5 мільйона гривень з ПДВ. Його також можна взяти в оренду. В такому випадку стартова ціна складає 800 828 гривень на місяць з ПДВ. Відповідна інформація розміщена у системі електронних торгів «Prozorro. Продажі». Одним із можливих способів використання об’єкта є розміщення логістичного центру, зокрема, сортувального центру «Укрпошти». Це зазначено в описі об’єкта.

Комерційний комплекс, який пропонують купити або орендувати, розташований у центрі Мар’янівки. Він двоповерховий і має загальну площу в 4328,8 квадратного метра, а площа земельної ділянки — 11 230 квадратних метрів. На територію веде залізнична колія, яка дозволяє робити розвантаження з вагонів. Крім того, є два окремі заїзди — для вантажівок та для малогабаритного транспорту. Також є окремі рампи для розвантаження з них.

Частина комплексу, а саме 1000 квадратних метрів, обладнана камерами для тривалого зберігання продуктів за температури від 0 до +5 градусів марки «Ulo Systems». У комплексі є офісні приміщення, які можна переплановувати, змінюють їхні кількість та площу. Приєднана потужність об’єкта складає 83 кіловати, є трансформаторна підстанція та дві лінії електропередачі — основна та запасна.

Відео дня

З Чорноострівською селищною радою домовилися про ремонт під'їзних шляхів у випадку розміщення сортувального центру «Укрпошти» та створення нових робочих місць. На опублікованих ілюстративних зображеннях приміщення має символіку «Укрпошти».

Продавцем комплексу є ТОВ «Будівельна компанія „Інтеграл-Буд“». При цьому земельна ділянка належить ТОВ «АртА Груп». Ці компанії об’єднує киянин Анатолій Артемчук. В «Інтеграл-Буд» він є одним із кінцевих власників, а в «АртА Груп» — директором. Такі дані є в аналітичній системі «YouControl».

Продати чи здати в оренду комерційний комплекс у Мар’янівці «Інтеграл-Буд» намагається вже не вперше. Загалом була 31 невдала спроба з листопада минулого року. Цього разу аукціон з оренди запланований на 21 червня, а з продажу — на 28 червня. Якщо на торгах будуть учасники, переможця визначатимуть за найвищою ставкою.

ТОВ «Будівельна компанія „Інтеграл-Буд“» зареєстроване у Києві в липні 2002 року. Його основним видом діяльності є будівництво житлових і нежитлових будівель, а статутний капітал складає 35 мільйонів гривень. Ключові особи фірми:

Загалом компанія 166 разів оголошували торги у системі «Prozorro. Продажі». З цієї кількості 157 разів аукціони не відбувалися, щодо решти триває прийняття заяв на участь. Зокрема, фірма зараз пропонує такі об’єкти:

ТОВ «АртА Груп» зареєстроване у Києві в січні 2022 року. Його основним заняттям є діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування, а статутний капітал складає 1 мільйон гривень. Директором, засновником та власником є Анатолій Артемчук.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрій

    Все на продаж 😡
  • nadia

    Укрпошта так збиткова,ще сортувальний центр за мільйон в місяць,о менеджери хренові держави !!!

    Solomon reply nadia

    А чего вона збиткова?
    Не від того, що у генерального менеджера зарплата 1,5 млн гривень? Чи у 7 його заступників приблизно від 700-1 мільйона?
    У Укрпошти всі точки свої, а в нової всі в оренді
    Що завадило мудрому та сонцесяйному громадянину Зеленському дати команду та провести реформу в державному підприємстві?
    Що допустили,-те й отримали!

keyboard_arrow_up