Новенький LAND CRUISER у Олени Копанчук, – декларація народної депутатки

Новенький LAND CRUISER у Олени Копанчук, – декларація народної депутатки
  • Народна депутатка від Хмельниччини Олена Копанчук подала декларацію за 2023-ий. 

  • Минулого року родина придбала легковий автомобіль та дві земельні ділянки. 

  • За рік парламентарка заробила майже 600 тис. грн. 

  • Розповідаємо, що задекларувала нардепка. 

Олена Копанчук – народна депутатка України від партії «Слуга народу». Представляє Хмельниччину в парламенті з 2019-го року. Також вона заступниця голови комітету ВРУ з питань бюджету. До своєї політичної кар’єри займалася адвокатською діяльністю. Нардепка подала декларації за 2022-ий і 2023-ий рік. Розповідаємо детальше про майно та статки.

Нові земельні ділянки 

Родина Копанчуків володіє шістьма квартирами, трьома житловими будинками та 18-ма земельними ділянками, дві з них – придбані в 2023-му. Всі записані на чоловіка нардепки Володимира Копанчука. Обидві – в Шепетівському районі Хмельницької області. Наприклад, у селі Вікнини 13 278 м2 обійшлися сім’ї у 60 тис. грн. А ось 30 280 квадратних метрів у селі Тернавка – 120 тис. грн. Це вартість на момент набуття права власності. До слова, все нерухоме майно до депутатства Олени Копачук – у її володінні. Після – її коханого. 

Відео дня

Новеньке авто 

Всього родина володіє трьома автомобілями. Двома з них – сама народна депутатка. Останнім, придбаним у 2023-му – уже її чоловік. Поповнила автопарк сім’ї Toyota Land Cruiser 2021-го року випуску. На ринку суми на машину коливаються від 67 до 89 тис. доларів. 

Заробітна плата та збереження 

Минулого року народна депутатка України отримала заробітну плату за депутатство у Верховній Раді – 561 283 гривні. Також мала доходи від двох робіт за сумісництвом: в Хмельницькому університеті управління та права ім. Юзькова– 24 748 гривень, а також від ТОВ «Гідросвіт» – 25 905 гривень. В декларації зазначені й доходи її чоловіка. Відтак у 2023-му Володимир Копанчук за свою підприємницьку діяльність заробив 4 млн. 991 тис. грн. Мав пенсію: 251 160 грн. Поміж іншого – доходи від здачі в оренду майна, страхові виплати та проценти з банку.

Олена Копанчук зберігає на банківських рахунках 330 712 грн. Готівкою – 45 тис. доларів. Її чоловік – 1 млн. грн. й 50 тис. євро. Якщо конвертувати усі валютні заощадження родини, то, згідно із курсом станом на 9 квітня, це майже 3 млн. 863 тис. грн. Разом з тим у декларації зазначені й кошти, запозичені третім особам. Сумарно це 788 700 грн.

А що ж у 2022-му 

Позаминулого року сім’я Копанчуків не купувала нічого. Лише взяли в оренду, як тимчасовий прихисток для єдиної доньки Мірри Копанчук, квартиру в Німеччині – на четвертий день після повномасштабного вторгнення.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • MAN

    Ііііііііі. ???
  • Ю

    "Депутат Рудківської міськради і син народної депутатки від "Слуги народу" Олени Копанчук Дмитро Копанчук, який виїхав за кордон і не повернувся, написав заяву на складання свого депутатського мандата."
  • Валерий Дорогань

    А для чого они туда идут по вашому?

    Юрій Михайлович reply Валерий Дорогань

    Валерий Дорогань Попрошу пана перекласти з псячособачої на рідну УКРАЇНСЬКУ!
  • Богдан Качмар

    👏👏👏

keyboard_arrow_up