Оновлення у «Дитячому світі»: що зробили та які плани (ФОТО)

Оновлення у «Дитячому світі»: що зробили та які плани (ФОТО)
  • На оновлення в одному з найстаріших торгових центрів міста витратили понад 257 тисяч.

  • Дізнавайтеся, що саме зробили та що у планах.

У торговому центрі «Дитячий світ», що на вулиці Проскурівській, відремонтували сходи, встановили пандус та автоматичні двері. Всі оновлення з’явилися при головному вході. Фінансувалися роботи з бюджету комунального підприємства «Агенція муніципальної нерухомості». Про це журналістам vsim.ua розповів його директор Дмитро Гончар.

Загальна вартість оновлень склала 257 295,95 гривні, в тому числі:

  • Відео дня
    /li>

Такі дані розміщені у системі електронних закупівель «Prozorro».

На цьому в «Агенції муніципальної нерухомості» зупинятися не планують. Дмитро Гончар розповів, що найближчим часом на першому поверсі мають впровадити єдиний архетип вітрин — вони будуть скляними. Крім того, хочуть замінити освітлення на нове з LED-лампами, а також оновити стелю та підлогу. Згодом планують переходити до вищих поверхів.

Хмельничани, які бувають біля «Дитячого світу», можуть звернути увагу на фасад. Він виглядає естетично застарілим, а також має тріщини. Дмитро Гончар розповів, що його також планують оновити:

— По фасаду ми зараз розробляємо проєкт, 3D-візуалізацію, і ми її обов’язково поставимо на обговорення громади. Але це на перспективу, можливо, 2022-2023 роки, — сказав директор підприємства.

Також торговий центр планують відключити від централізованого опалення та перевести приміщення на автономне:

— Обов'язково на наступне літо плануємо переробити систему опалення, тому що вона там застаріла, ще є централізована, а зараз із теперішніми цінами на опалення вона дуже буде неефективною і дорогою. Знову ж таки, ми будемо ще робити проєкт, будемо зв’язуватися з якимись організаціями, які цим займаються, будемо дивитися, що буде вигідніше, — розповів Дмитро Гончар.

До слова, у приміщенні «Дитячого світу» зараз здаються в оренду 10 об’єктів, загальна площа яких коливається від 15,9 до 377,1 квадратного метра. Стартова вартість оренди на місяць складає від 1 196,9 до 56 597,47 гривні. Вона може зрости у процесі аукціону.

Розташовані приміщення на першому (1), другому (7) та третьому поверхах (2). Така інформація розміщена у системі електронних аукціонів «Prozorro. Продажі» та стосується об’єктів, лоти за якими мають статус «Прийняття заяв на участь». Перелік об’єктів, які здають в оренду в «Дитячому світі», можна переглянути за посиланням.

На зображенні може бути: у приміщенні та дерево
Візуалізація оновлення першого поверху. Зображення зі сторінки Василя Новачка у Facebook

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up