Повний перерахунок пенсій та монетизація субсидій: чого чекати українцям у листопаді

Повний перерахунок пенсій та монетизація субсидій: чого чекати українцям у листопаді
  • У листопаді 2017 року перерахунок пенсій проведуть повністю для всіх пенсіонерів в Україні.
  • Також у листопаді виплатить людям компенсацію за економію субсидій.

У листопаді для українців завершиться осучаснення пенсій. За словами міністра соціальної політики Андрія Реви, розмір пенсії збільшили вже для 90% пенсіонерів. Так 10,24 мільйони українців вже отримали "сучасну" пенсію.

Як зазначив Рева, ще не провели перерахунки приблизно для 900 тисяч осіб. В більшості, це ті, хто раніше отримував спецпенсії. Для них розмір виплат повинен змінитися вже в листопаді цього року.

«Частина пенсіонерів можуть отримати підвищення в листопаді через необхідність проведення перерахунку, в такому випадку в листопаді будуть доплати. Для пенсіонерів тут нічого нового, вони знайомі з такою практикою», – пояснив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

Відео дня

У кінці жовтня сформовали списки людей, які повинні отримати компенсацію за економію субсидій. Якраз до середини листопада їм виплатять необхідні суми грошей.

"Я сподіваюся, що до середини листопада всі люди, які отримують субсидії і є в цих списках, а також заощадили за опалювальний сезон, отримають відповідну грошову компенсацію. Це є першим кроком до повної монетизації субсидій", - заявив Павло Розенко.

 

Читайте також: Питання-відповідь. Що змінилось у призначенні житлових субсидій

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up