Пов’язана з депутатом міськради фірма будує об’єкти на 556 мільйонів з бюджету

Пов’язана з депутатом міськради фірма будує об’єкти на 556 мільйонів з бюджету
Палац спорту — найдорожчий об'єкт «Будальянсу»
  • Хмельницька фірма «Будівельний альянс груп» освоює десятки мільйонів гривень з бюджетів міста, області та держави.

  • Зараз компанія будує НВК на Озерній, корпус лікарні та Палац спорту.

  • Фірма пов’язана з депутатом міськради.

  • Дізнавайтеся, про кого саме йдеться та у чому полягає зв’язок.

У мікрорайоні Озерна має з’явитися новий навчально-виховний комплекс. Його частину, а саме дитячий садок на Залізняка, 32, здали в експлуатацію у вересні 2019 року. Поряд має з’явитися початкова школа для 1-х — 4-х класів, розрахована на 480 учнів. Замовником НВК є управління капітального будівництва Хмельницької міськради.

Будівництво комплексу запланували у кінці 2016 року. До нього входить дитячий садок та школа. Спершу НВК «значився» як один об'єкт. На нього на час початку робіт планували витратити понад 97,1 мільйона гривень. Потім будівництво НВК розділили на дві черги. Дитячий садок зрештою обійшовся у 53 мільйона гривень. Будівництво початкової школи триває й зараз. Воно має обійтися у 110,7 мільйонів гривень. Виконавцем робіт є ТОВ «Будівельний альянс груп».

За цією фірмою є ще ряд інших великих об’єктів, які вона будує або вже збудувала за кошти міського та державного бюджетів. Їхня вартість обчислюється десятками мільйонів гривень. Ми розповімо вам найдорожчі будівництва, а також про те, що про це підприємство відомо.

Відео дня

Будівництво Палацу спорту на Прибузькій розпочали на початку минулого року. Загальна вартість робіт складає майже 276 мільйонів гривень. Палац спорту складатиметься з чотирьох поверхів та буде поділений на дві частини. У першій тренуватимуться спортсмени вищої кваліфікації, у ній же будуть проводити спортивні змагання. Друга частина призначена для загально-фізичної підготовки та активного відпочинку мешканців міста.

Ще один великий об’єкт «Будальянсу» — лікувально-діагностичний корпус обласної дитячої лікарні на Кам’янецькій. Замовником є Хмельницька обласна рада. Вартість складає понад 170 мільйонів гривень. Час закінчення будівництва, згідно з тендерною документацією, — кінець 2021 року.

Ще одне велике замовлення «Будальянс» виконав для «Хмельницькводоканалу». Йдеться про другу чергу водогону від Чернелівки Красилівського району до міста Хмельницького. Вартість складає понад 68 мільйонів гривень. Детальніше про будівництво нового водогону для Хмельницького ви можете дізнатися з матеріалу «Чернелівський водогін закриють на ремонт. Що робитимуть».

Для «Хмельницькводоканалу» «Будальянс» також будував самопливний та напірний каналізаційний колектори у масивах Лезневе-1 та Лезневе-2. У це будівництво була включена також каналізаційна насосна станція. Вартість робіт складала понад 16 мільйонів гривень, період виконання — 2015—2016 роки.

Реконструкцією дитячого садочка №3 також займався «Будальянс». Про це йдеться на сайті «Вісник державних закупівель». Згідно з оголошенням про проведення процедури, замовник — управління капітального будівництва — поставив завдання провести добудову приміщень на чотири групи. Вартість реконструкції — понад 14,6 мільйона гривень, період виконання — 2015—2016 роки.

У мікрорайонів Дубове «Будальянс» облаштовував каналізаційну мережу — вуличні мережі водовідведення, напірні каналізаційні колектори, каналізаційно-насосну станцію та її електропостачання. Вартість робіт склала майже 12 мільйонів гривень, термін завершення — 2018 рік.

Загальна вартість вказаних об’єктів складає понад 667 мільйонів гривень. Серед них сума за тими об'єктами, роботи на яких ведуться, — понад 556 мільйонів гривень.

За даними сервісу YouControl, ТОВ «Будівельний альянс груп» засноване у Хмельницькому в лютому 2009 року. Кінцевим власником та засновником є хмельничанин Іван Крутилко. Разом із ним уповноваженою особою є Валентин Мацак. Статутний капітал «Будальянсу» — 24,335 мільйона гривень. Основний вид діяльності — будівництво житлових і нежитлових будівель.

Засновник фірми Іван Крутилко також є засновником та керівником ТОВ «Енергопарк Поділля», яке займається виробництво електроенергії. Засновником цієї фірми є також депутат Хмельницької міської ради Андрій Кветко. Обидва бізнесмена також є засновниками ТОВ «Заріччя Центр», основним видом діяльності якого є організація будівництва будівель.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sidorcuk Masa

    даааа, ето вам не базарники ))) миллионы ворочат)) Мелкий бизнес ))- депутаты рады)) Ето такой мелкий )) бизнес депутатов заганяют базарников бастовать к областной раде)) Ихмелкий бизнес защищать и не оформление работников))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up