Пов’язана з «Командою Симчишина» фірма керуватиме хмельницьким індустріальним парком

Пов’язана з «Командою Симчишина» фірма керуватиме хмельницьким індустріальним парком
Скріншот з передвиборчого ролика Юрія Вавринюка
  • Переможця конкурсу у міськраді приховували до останнього.

  • Виграла фірма, пов’язана з депутатом від «Команди Симчишина».

У міській обрали компанію, яка буде керувати індустріальним парком «Хмельницький». Як ми вже розповідали вам раніше, кандидатів були три:

  • Відео дня
    /li>

Перелік претендентів опублікували на сайті Хмельницької міської ради. Перші дві фірми, схоже, не мали реального наміру керувати парком та не пов’язані з такою діяльністю. Такий висновок можна було зробити з їхніх видів діяльності.

Тим часом ТОВ «Керуюча компанія „Міський індустріальний парк Хмельницького“» мала відповідні види діяльності та була зареєстрована, судячи з назви, саме з метою участі у конкурсі.

Минулого тижня, 21 жовтня, відбулася сесія міської ради. На ній розглядали проєкт рішення про те, щоб «визнати переможцем конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку „Хмельницький“». Яку саме юридичну особу пропонували визнати переможцем, у проєкті рішення не зазначили.

Проєкт рішення був схвалений депутатами. Кого ж визнали переможцем, нам не вдалося дізнатися ані в управлінні економіки, ані у пресслужбі міської ради. Зрештою ми написали запит щодо цього та отримали відповідь — переможцем визнали ТОВ «Керуюча компанія „Міський індустріальний парк Хмельницького“». Найменування юридичної особи також зазначене у рішенні міської ради, яке опубліковане на сайті після сесії.

Ця фірма зареєстрована у Хмельницькому у квітні 2019 року. Її статутний капітал складає 150 000 гривень. Керівником товариства є Юрій Самолюк. Разом з Костянтином Мамонтовим він також є засновником та власником. Крім того, у минулому засновником був депутат міської ради від «Команди Симчишина» Юрій Вавринюк. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Основним видом діяльності компанії є консультування з питань комерційної діяльності й керування. Інших видів діяльності налічується 57.

Згаданий Юрій Самолюк зареєстрований як ФОП з основним видом діяльності «Оптова торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів». Крім того, він пов’язаний з іншими фірмами:

Про Юрія Самолюка також відомо, що він балотувався на посаду міського голови Хмельницького 2015 року від «Самопомочі». Тоді він набрав майже 10,2% голосів та посів п’яте місце.

Крім того, Юрій Самолюк є бізнес-партнером депутата міської ради від «Команди Симчишина» Юрія Вавринюка. Обоє є власниками та засновниками «Міського логістичного центру Хмельницького».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олексій Анатолійович

    Як несподівано ..🤣🤣
  • Игорек

    Нарешті!

keyboard_arrow_up