Реконструкція ДЮСШ №1 за 21 мільйон: що будуть робити

Реконструкція ДЮСШ №1 за 21 мільйон: що будуть робити
  • Футбольне поле спортшколи є застарілим та потребує оновлення.

  • На реконструкцію вже виділили 3 мільйони, а загалом потрібно понад 21.

  • Симчишин розраховує на фінансування з державного та обласного бюджетів.

У дитячо-юнацькій спортивній школі №1 запланували реконструкцію стадіону. За понад 21 мільйон гривень мають практично повністю оновити наявну споруду. Ми дізналися, які конкретно роботи у планах та хто їх виконуватиме.

Що збираються робити

ДЮСШ №1 розташована на Спортивній, 17. Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин у коментарі журналістам vsim.ua розповів, що футбольне поле перебуває у поганому стані. Діти та дорослі часто травмуються на ньому під час тренувань.

Фактично замість старого поля буде збудоване нове. Залишаться тільки два спортивних майданчики розміром 42 на 22 метри. Вони були облаштовані кілька років тому.

Відео дня

В процесі реконструкції буде замінене покриття, збільшені трибуни, збільшена ширина та довжина поля. Також планується облаштування підпірної стінки та суддівських кімнат, покращення системи зовнішнього освітлення.

— За розмірами це поле буде відповідати стандартам, і трава, яка буде постелена, буде сертифікованою для проведення будь-яких змагань, в тому числі доросла друга ліга чемпіонату України та перша ліга чемпіонату України, тобто по суті там зможе приймати собі ігри й «Поділля», там будуть грати свої ігри всі наші дитячо-юнацькі команди, і там будуть тренуватися учні ДЮСШ №1, — розповів Олександр Симчишин.

Хто займатиметься реконструкцією та за скільки

Для робіт вже визначили підрядника. Це приватне підприємство «Спорт-Прогрес». Сума угоди складає 21 605 600 гривень. Термін виконання робіт — до 31 жовтня 2022 року. Такі відомості є у системі електронних закупівель «Prozorro».

Про приватне підприємство «Спорт-Прогрес» відомо таке:

Такі дані є у сервісі «YouControl». Додамо також, що «Спорт-Прогрес» облаштовував згадані вище спортивні майданчики, які залишаться після реконструкції.

Загалом «Спорт-Прогрес» неодноразово отримував підряди на ремонти стадіонів та майданчиків. Приклади з найвищою вартістю:

Олександр Симчишин розповів, що для початку робіт вже виділили три мільйони гривень з міського бюджету. Цього року будуть розпочаті підготовчі роботи. Наступного року намагатимуться отримати фінансування також з державного та обласного бюджетів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up