Новий спортмайданчик за 2,26 мільйона відкрили у школі №22. Як він виглядає (ФОТО, ВІДЕО)

Новий спортмайданчик за 2,26 мільйона відкрили у школі №22. Як він виглядає (ФОТО, ВІДЕО)
  • Майданчик призначений для гри у мініфутбол.

  • Його облаштуванням займалася компанія, яка часто отримує підряди на подібні об’єкти, зокрема і в Хмельницькому.

  • Переглядайте наші фото та відео з відкриття майданчика.

У школі №22, що на вулиці Зарічанській, облаштували новий спортивний майданчик. Урочисте відкриття відбулося сьогодні, 9 вересня. Майданчик має площу 22 на 44 метри та штучне покриття. Призначений він для гри у мініфутбол.

Як розповів під час відкриття міський голова Олександр Симчишин, користуватися майданчиком будуть учні школи №22, учні дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які мешкають неподалік, а також жителі навколишніх будинків.

— Цього року це вже п’ятий спортивний майданчик, який ми відкриваємо, будуємо ще шостий, це ЗОШ №12, в жовтні ми хочемо відкрити першу його чергу, а продовжити будівництво наступного року. Також наступного року ми будемо продовжувати будівництво таких спортивних майданчиків біля тих шкіл, де ще немає, а після того підемо по другому колу, будуючи майданчики трохи іншого формату, — сказав міський голова.

Відео дня

Олександр Симчишин також розповів, що будівництво тривало близько трьох місяців. За цей час облаштували бетонну подушку, уклали покриття, встановили огорожу та ворота.

Загальна вартість майданчика складає 2 268 160,67 гривні, в тому числі:

В усіх випадках замовником є школа №22. Такі відомості розміщені у системі електронних закупівель «Prozorro».

Приватне підприємство «Люкс Інстал» часто отримує підряди на будівництво спортивних і дитячих майданчиків та стадіонів. Так, фірма займається капітальним ремонтом стадіону в школі №12, який згадував Олександр Симчишин. Договір уклали на суму 6 965 934,18 гривні.

Серед прикладів об’єктів, якими займалася компанія, також є спортивний майданчик у школі №1, спортивний комплекс у гімназії №2 та дитячий майданчик у сквері Шевченка. Фірма також бере участь у закупівлях поза Хмельницьким. Наприклад, вона отримала підряд на будівництво стадіону у військовій частині на Миколаївщині за 13 534 900 гривень.

Приватне підприємство «Люкс Інстал» зареєстроване у квітні 2019 року в Хмельницькому. Його основний вид діяльності — неспеціалізована оптова торгівля, а статутний капітал складає 10 000 гривень. Керівником та власником є Олексій Мазуренко. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Читач04

    За воротами уже дерев'яних щитів не потрібно? На рабицю уже коштів нема?!!!
  • Тетяна Петровп

    чого так дорого?))))
    потрібна звітність, калькуляція на що пішли такі великі гроші))))
  • Саша Легай

    😀😀😀 2,26млн. Ціна непогана. Певне чемпіонат світу по футболу будуть проводити. Загнули вони з цим стадіоном...
  • Михаил Полевой

    2,26 млн… шось забагато… попахує відкатами…

keyboard_arrow_up